دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

موادلازم:

آرد………130گرم
تخم مرغ…………..6عدد

آب جوش……………1/3 پیمانه
شکر…………150 گرم

بکینگ پودر………….1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال…………….1/2 ق چ

پودر کاکائو…………..2 ق س

وانیل خالص……..1/8 ق چ

طرزتهیه:

زرده و سفیده را جدا از هم کرده سفیده را خوب همزده تا کاملا سفید و پف کند حالا در یخچال گذاشته تا خنک بماند

زرده+شکر +وانیل کمی همزده+آب جوش +رنده پوست پرتقال و خوب همزده تا پف کند و تغییر رنگ دهد

حالا سفیده را به زرده اضافه کرده و به حالت دورانی خیلی آروم همزده تا کاملا سفیده مخلوط بشه بعد مخلوط آرد+پودرکاکائو+بکینگ پودر الک کرده

روی مواد و آروم همزده حالا در قالب گرد به قطر 26 سانت کف کاغذ روغنی انداخته ریخته و در فر از قبل گرم 180 درجه سانتیگراد 40 دقیقه باشد تا بپزد

بعد از خنک شدن از قالب جدا کرده و کاغذ را جدا کنید و تزیین کنید یا خامه یا گاناش من با 200 گرم خامه صبحانه+200 گرم شکلات+50 گرم کره روی حرارت گاناش درست کردم و روی کیک ریختم

منبع: سراشپز صورتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا