دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کنسومه قارچ ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

کنسومه قارچ یک نوع سوپ از پیاژ رقیق تر و از سوپ های معمولی غلیظ تر است. چربی سوپ کنسومه قارچ بسیار کم است. کنسومه قارچ با سبزیجات و تخم مرغ تهیه می شود. کنسومه قارچ یک غذای فوق العاده مقوی و خوشمزه است. برای تهیه این سوپ از آب مرغ یا استاک مرغ نیز می توانید استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کنسومه قارچ

سینه مرغ ۱ عدد
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
ذرت ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
خامه صبحانه ۱ پاکت
عصاره مرغ ۲ عدد
تخم مرغ آبپز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و آبلیمو به مقدار لازم

 کنسومه قارچ

طرز تهیه کنسومه قارچ

مرحله اول : آماده سازی مواد

ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. قارچ ها را نیز خوب بشورید تا قسمت سیاهی آن برود سپس مقداری آبلیمو روی قارچ ها ریخته تا در هنگام پخت سیاه نشوند.تخم مرغ را بعد از آبپز کردن قسمت زرده را خارج و سفیده را رنده کنید.

مرحله دوم : تفت دادن قارچ

داخل تابه کره را ریخته تا ذوب شود سپس قارچ ها را همراه با کمی نمک خوب تقت می دهیم تا آبش کشیده شود.

مرحله سوم : تهیه کنسومه قارچ

در یک قابلمه دیگر آب مرغ یا عصاره مرغ که با آبجوش باز کردیم را می ریزیم سپس قارچ های تفت خورده را به همراه ذرت و سفیده تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و زیر قابلمه را روشن می کنیم و اجازه می دهیم مواد باهم پخته و یکدست شوند.

طرز تهیه کنسومه قارچ

مرحله چهارم : افزودن خامه

خامه را داخل کاسه ریخته و یک ملاقه از کنسومه قارچ داخل خامه ریخته و آن را رقیق می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

حتماً بخوانید:

مرحله پنجم : افزودن آرد

آرد را داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس مقداری کره به آن اضافه کنید و هم بزنید و مقداری از آب سوپ به آرد اضافه کنید ( به تدریج) و هم بزنید تا آرد باز شود سپس در انتها مخلوط آرد را نیز به کنسومه قارچ اضافه کنید.

مرحله آخر

اجازه دهید تمام مواد خوب پخته و کنسومه قارچ جا بیفتد در انتهای پخت کنسومه قارچ را در ظرف سرو کشیده و روی آن پنیر پیتزا ریخته و به دلخواه با خامه و قارچ تزئین می کنیم. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کنسومه قارچ

برای لعاب بیشتر کنسومه قارچ می توانید مقداری سیب زمینی رنده شده نیز بهش اضافه کنید.
آرد تفت داده شده را در ۳۰ دقیقه انتهای پخت اضافه کنید.
برای تهیه کنسومه قارچ که رنگ آن روشن است بهتر است فلفل سفید استفاده شود.
می توانید جو پرک نیز به کنسومه قارچ اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا