دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ خانگی ساده با فر

پیتزا یکی از انواع فست فوت های بسیار خوشمزه می باشد که بزرگ و کوچک نمی شناسد و دارای انواع مختلفی است ، یکی از انواع آن پیتزا سوسیس می باشد که می توانید آن را در مدت زمان کوتاهی تهیه کنید، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه پیتزا سوسیس را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه پیتزا سوسیس

پنیر موزارلای : یک بسته ۵۰۰ گرمی تی. اس .تی
خمیر پیتزای ایتالیایی شیر آوران : یک بسته
سوسیس : ۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده : یک پیمانه
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز : یک پیمانه
قارچ خرد شده : ۲۰۰ گرم
سس چیلی : ۵۰ گرم
پنیر پارمسان رنده : ۵۰ گرم
گوجه گیلاسی : هشت عدد
زیتون بدون هسته : ۱۰۰ گرم
روغن زیتون : دو قاشق غذا خوری

پیتزا سوسیس

طرز تهیه پیتزا سوسیس با طعم عالی

در روش تهیه پیتزا سوسیس ابتدا شعله پایین را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا برای پختن پیتزا خوب گرم شود حالا برای اینکه خمیر پیتزا به کف سینی فر نچسبد کف آن را با روغن کمی چرب کنید.
داخل تابه ای بزرگ روغن زیتون بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم گرم شود حالا سوسیس های خرد شده را داخل تابه بریزید و اجازه دهید به مدت سه دقیقه پخته شوند و حالا پیاز ها و قارچ های خرد شده به آن اضافه کنید و به مدت چهار دقیقه تفت دهید سپس به آن فلفل دلمه ای اضافه و دو دقیقه تفت دهید.
در این مرحله حالا خمیر پیتزا ایتالیایی شیر آوران را به تعداد مورد نیاز از لفاف پلاستیکی خارج کرده و همان شکل منجمد داخل سینی فر قرار دهید و روی خمیر ها سس چیلی بریزید سپس پودر پنیر پارمسان را بر روی سس پخش کنید و حالا مقداری پنیر رنده تی. اس . تی بر روی آن بریزید.

حالا مخلوط سوسیس را روی پیتزا پخش کنید و باقی پنیر ها را بر روی مخلوط سوسیس قرار دهید سپس زیتون و گوجه گیلاسی برش خرده را بر روی آن ها بچینید.
در مرحله آخر از طرز تهیه پیتزا سوسیس حالا سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و در فر را ببندید سپس اجازه دهید به مدت ده دقیقه پیتزا پخته شود حالا شعله پایین فر را خاموش و شعله بالایی را روشن کنید و به مدت ده دقیقه دیگر به آن اجازه دهید تا پنیر های روی پیتزا آب شوند و به رنگ طلایی در آیند.

پیتزا با سوسیس

دستور تهیه پیتزا سوسیس به روشی دیگر

پیتزا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی و خوشمزه است که در سراسر دنیا طرفدار دارد و دارای انواع مختلفی می باشد، در اینجا با روش تهیه پیتزا سوسیس کالباس خانگی آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا

ژامبون گوشت/ ۲۰۰ گرم
قارچ/ ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا/ ۶۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی/ به مقدار لازم
سوسیس/ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای/ یک عدد
ذرت/ نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

خمیر مایه/ یک قاشق چای خوری
شکر/ یک قاشق غذا خوری
آب/ نصف پیمانه
آرد سفید/ یک پیمانه
نمک/ یک قاشق مربا خوری
روغن مایع/ یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه پیتزا با سوسیس

روش تهیه پیتزا سوسیس کالباس با قارچ

در ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید، برای این منظور یک قاشق چای خوری خمیر مایه را داخل یک کاسه بریزید و با یک قاشق شکر هم بزنید، سپس نصف پیمانه آب ولرم بیفزایید و بعد از خوب هم زدن، چند دقیقه ای را کنار بگذارید تا عمل آید.
سپس آرد الک شده را به همراه نمک مخلوط کرده و یک قاشق روغن را به آن اضافه کنید و مخلوط مواد را خوب با هم مخلوط کنید، سپس داخل مواد را باز کنید و خمیر مایه را بریزید، سپس دوباره مخلوط کنید.

حتماً بخوانید:

از مضرات سوسیس و کالباس چه می دانید؟

از مضرات سوسیس و کالباس چه می دانید؟

از مضرات سوسیس و کالباس چه می دانید؟ مشکل اين محصولات صنعتي اين است كه حتي اگر با محصولات مرغوب هم تهيه شده باشد جزء غذاهاي مانده محسوب مي‌شود، چون…

خمیر را با همزن بزنید تا جایی که دیگر به دست نچسبد، در صورت شل بودن و چسبندگی خمیر می توانید مقداری آرد به آن اضافه کنید.
بعد از ورز دادن خمیر، روی آن را با پارچه ای بپوشانید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه کنار بگذارد تا استراحت کند، سپس کف قالب های مورد نظر خود را چرب کرده و خمیر را بعد از خارج کردن از کاسه به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را در کف قالب پهن کنید و بعد قالب ها را داخل فر بگذارید تا خمیر استراحت کند.

پیتزا خانگی

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا سوسیس کالباس؛ سوسیس، کالباس، فلفل دلمه ای و قارچ ها را در اندازه های دلخواه خرد کنید، سپس خمیر را از فر بیرون آورید و فر را در دمای ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید (نیم ساعت صبر کنید تا فر گرم شود)
روی خمیر ها را به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگی بریزید و با پشت قاشق، سس را روی خمیر ها پخش کنید، اکنون سوسیس، کالباس، قارچ و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر پخش کرده و روی آنها را نیز به مقدار دلخواه پنیر رنده شده موزارلا بریزید.
سپس قالب ها را در قسمت وسط فر بگذارید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و سپس گریل فر را روشن کنید تا روی پیتزا طلایی رنگ شود، اکنون پیتزای شما آماده سرو است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا