دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پاناکوتا با سیروپ وانیل و میوه

پاناکوتا با سیروپ وانیل و میوه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

پاناکوتا با سیروپ وانیل و میوه

پاناکوتا با سیروپ وانیل و میوه

خامه ساده 500 گرم . شیر 1 و نیم لیوان .
شکر نصف لیوان . پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری . وانیل نصف قاشق چایخوری.


خامه و شیر و روی حرارت ملایم با هم مخلوط می کنیم وبعد شکر و ژلاتین رو می ریزیم و کاملا هم می زنیم و بعد وانیل رو اضافه می کنیم . مواد نباید بجوشه. درب ظرف رو میزاریم و این مایه رو میزاریم کنار تا کمی از داغی اون کاسته بشه و بعد می ریزیم تو ظرف مورد نظر. (این مایه باید تو ظرف فلزی درست بشه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا