طرز تهیه پامادور خورش و یا پامادور قاتق
روش تهیه پامادور خورش به روش ساده
مردم استان کردستان و کرمانشاه نیز این خورش لذیذ و خوشمزه را طبخ و به خصوص در فصل تابستان با گوجه های محلی آماده می کنند. مواد اصلی پامادور خورش، گوجه فرنگی و تخم مرغ می باشد. البته می توانید به جای سیر، از پیاز نیز در طبخ این غذا استفاده کنید.
همچنین استفاده از سبزی های معطر و خاص خورش نیز این غذای گیلانی را بسیار لذیذتر خواهد کرد. این خورش گیلانی را هم میتوانید با پلو سرو نمایید و هم با نان در وعده شام میل کنید.
از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه گیلان می توان به خورش بادمجان گوده، ترش واش خورش، خورش آلو مسما، خورش کدو حلوایی، سیرواویج، مرغ ترش، سیر قلیه و… اشاره کرد.
مواد لازم :
گوجه فرنگی متوسط: ۸ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
سیر: ۴ حبه
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1 گوجه ها را شسته و ریز خرد کنید.
گام 2 در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.
گام 3 سپس سیرها را خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.
حتماً بخوانید:
گام 4 گوجه ها و ادویه ها را به ماهیتابه اضافه و مواد را مخلوط کنید.
گام 5 درب ماهی تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا گوجه ها پخته شود.
گام 6 در زمان هم زدن مواد، گوجه ها با پشت یک قاشق له کنید.
گام 7 این خورش نه باید خیلی خشک باشد و نه خیلی آب دار.
گام 8 وقتی گوجه ها پخت و جا افتاد، تخم مرغ ها را بر روی آن بزنید تا بپزد.