دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پامادور خورش و یا پامادور قاتق

روش تهیه پامادور خورش به روش ساده

مردم استان کردستان و کرمانشاه نیز این خورش لذیذ و خوشمزه را طبخ و به خصوص در فصل تابستان با گوجه های محلی آماده می کنند. مواد اصلی پامادور خورش، گوجه فرنگی و تخم مرغ می باشد. البته می توانید به جای سیر، از پیاز نیز در طبخ این غذا استفاده کنید.

همچنین استفاده از سبزی های معطر و خاص خورش نیز این غذای گیلانی را بسیار لذیذتر خواهد کرد. این خورش گیلانی را هم می‌توانید با پلو سرو نمایید و هم با نان در وعده شام میل کنید.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه گیلان می توان به خورش بادمجان گوده، ترش واش خورش، خورش آلو مسما، خورش کدو حلوایی، سیرواویج، مرغ ترش، سیر قلیه و… اشاره کرد.

روش تهیه پامادور خورش به روش ساده

مواد لازم :

گوجه فرنگی متوسط: ۸ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
سیر: ۴ حبه
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل پخت :

گام 1 گوجه ها را شسته و ریز خرد کنید.

روش تهیه پامادور خورش به روش ساده

گام 2 در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.
گام 3 سپس سیرها را خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.

حتماً بخوانید:

گام 4 گوجه ها و ادویه ها را به ماهیتابه اضافه و مواد را مخلوط کنید.
گام 5 درب ماهی تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا گوجه ها پخته شود.
گام 6 در زمان هم زدن مواد، گوجه ها با پشت یک قاشق له کنید.

روش تهیه پامادور خورش به روش ساده

گام 7 این خورش نه باید خیلی خشک باشد و نه خیلی آب دار.
گام 8 وقتی گوجه ها پخت و جا افتاد، تخم مرغ ها را بر روی آن بزنید تا بپزد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا