دسته‌بندی نشده

طرز تهیه همبرگر رژیمی با بادمجان و قارچ : برای گیاه خواران

همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه گیاهی

این همبرگر خوشمزه , ترکیب بادمجان و قارچ رو به همراه داره که علاوه به اینکه مزه بی نظیری به غذای شما میده , در عین حالی که بسیار مقوی و رژیمی هستش. برای گرفتن این دستور خوشمزه با دلگرم همراه شوید.

همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه

مواد لازم برای تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ

  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
  • بادمجان : 1 عدد ریز شده
  • نمک دریا : 1 قاشق چایخوری
  • موسیر: 2 و 1/2 فنجان
  • قارچ خرد شده : 200 گرم
  • گشنیز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • برنج قهوه ای پخته شده : 1/2 فنجان
  • آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 1/4 قاشق چایخوری
  • هویج رنده شده : 2 عدد
  • سس گوجه فرنگی : 1 فنجان
  • پنیر پارمزان : 1/4 فنجان
  • ریحان تازه خرد شده

طرز تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ

  1. درون تابه روغن زیتون را بریزید.
  2. بادمجان ها را ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.
  3. نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها هم طلایی شوند.
  4. مخلوط را در ظرفی قرار دهید تا خنک شود.
  5. برنج قهوه ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کرده و با مخلوط کن، کامل میکس کنید به طوری که چسندگی داشته باشد.
  6. از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنید.
  7. روی نان کمی سس گوجه فرنگی بمالید و همبرگرها رو روی سس قرار دهید.
  8. روی همبرگرها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا