دسته‌بندی نشده

طرز تهیه میگو یونانی فوری و خوشمزه در خانه

دستور پخت میگو یونانی با طعم فوق العاده عالی

غذا های دریایی معمولا به سختی پخته می شوند و شما باید قبل از پختن آن ها برای مزه دار کردنشان از مواد خاصی استفاده کنید. در ادامه ساده ترین روش طرز تهیه میگو یونانی را برایتان بیان خواهیم کرد.
طرز تهیه میگو یونانی بسیار ساده و راحت می باشد و شما می توانید با مواد غذایی بسیار کمی این غذا را تهیه کرده و با برنج و نان آن را سرو کنید. در نظر داشته باشید که میگو یونانی را می توانید به عنوان سس اصلی غذا نیز مورد استفاده قرار داده و پاستا بسیار لذیذی را تهیه کنید. از جمله غذا های دیگری که با میگو ساخته می شوند می توان به سوپ میگو کوبایی و میگو کبابی اشاره کرد. این غذاها برای افراد که دوست ندارند میگو بخورند بسیار لذیذ خواهد بود و آن ها را به این غذا علاقه مند خواهد کرد.

مواد لازم میگو یونانی

  • میگو خام ۱۸ عدد
  • پنیر خرد شده ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی رنده شده ۴۵ گرم
  • پیاز نازک خرد شده ۱ عدد
  • پیازچه ورقه ای ۲ عدد
  • فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
  • سیر خرد شده ۱ حبه
  • سرکه سفید ۱ پیمانه
  • روغن زیتون نیم پیمانه
  • آویشن خشک شده نصف قاشق چای خوری
  • نمک دریایی یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • جعفری خرد شده دو قاشق غذا خوری

 میگو یونانی

آموزش طرز تهیه میگو یونانی

برای تهیه این غذای بسیار خوشمزه لازم است تا ابتدا پیاز و فلفل ها را خرد کرده و آن ها را در روغن زیتون تفت دهید تا کمی له شوند. پیازچه و سیر را خرد کنید و داخل همان تابه بریزید و اجازه دهید بوی سیر در فضا بپیچد.

نوشته های مشابه

تا زمانی که پیازچه ها خوب تفت بخورند شما می توانید گوجه فرنگی ها را له کرده و درون قابلمه دیگر به همراه آویشن بریزید و اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود. نمک و فلفل را به گوجه ها اضافه کنید و سرکه را نیز به همراه این مواد درون قابلمه بریزید و اجازه دهید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه این مواد با یک دیگر خوب بجوشند.

در این میان می توانید میگو ها را بشویید و آن ها را خشک کنید تا برای پختن آماده باشند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه الی یک ربع شما می توانید میگوها را به همراه جعفری ها به مواد درون تابه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه با یک دیگر تفت بخورند.

فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. پنیرها را روی مواد بریزید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه مواد درون فر بماند تا میگوها سرخ شوند و پنیر هم به خورد غذا برود.

حتماً بخوانید:

خاصیت میگو و خواص جالب میگو

خاصیت میگو و خواص جالب میگو

خاصیت میگو و خواص جالب میگو میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است ،۱۰۰ گرم میگو ، حاوی ۷۷ میلی گرم آب ، ۹۹ کالری انرژی ۱/۱۸ گرم پروتئین ، ۸/۰ چربی…

نکات طلایی تهیه میگو یونانی

در این طرز تهیه میگو یونانی به خاطر بسپارید که میزان مواد گفته شده برای ۳ نفر مناسب می باشد و گر دوست دارید این غذا را برای افراد دیگری نیز تهیه کنید باید میزان مواد را به یک نسبت معین افزایش دهید.
زمان آماده سازی و پخت این غذا حدودا ۴۵ دقیقه زمان می برد و می توان گفت از غذا های دریایی می باشد که شما می توانید در کم ترین زمان ممکن آن را تهیه کنید.
این غذا را می توانید در سه وعده مختلف نهار، شام و زمان افطار استفاده کنید.
خاصیت میگو بسیار زیاد می باشد ولی برخی از افراد از آن خوششان نمی آید بنابراین می توانید میگوها را قبل از پختن مزه دار کنید تا این افراد نیز بتوانند از این غذای لذیذ استفاده کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا