دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ماهیچه زعفرانی مرحله به مرحله

ماهیچه زعفرانی خوشمزه با بهترین طعم

طرز تهیه ماهیچه زعفرانی و رستورانی در این بخش قرار داده شده که شما علاقه مندان مطالعه می کنید. این نوع ماهیچه ترکیب عالی گوشت گوسفندی، زعفران و دارچین است.

مواد لازم برای تهیه ماهیچه زعفرانی

  • ماهیچه گوسفندی یا گوساله: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه ماهیچه زعفرانی

طرز تهیه ماهیچه زعفرانی

پیاز ها را خلالی کرده و در قابلمه ای با روغن داغ تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
ماهیچه ها را به پیاز ها اضافه کرده و کمی تفت دهید.
نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا ماهیچه ها مزه دار شوند.
2 لیوان آب به مواد اضافه کرده و اجازه دهید ماهیچه ها به آرامی بپزند.
پس از اینکه ماهیچه ها پختند، زعفران دم کرده را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
ماهیچه زعفرانی را به همراه برنج سرو کنید.

نوشته های مشابه

پوستر ماهیچه زعفرانی

نکاتی برای تهیه ماهیچه زعفرانی

برای اینکه ماهیچه ها نرم و خوشمزه شوند، باید آنها را به مدت طولانی بپزید.
اگر از ماهیچه گوسفندی استفاده می کنید، بهتر است آن را از قبل به مدت چند ساعت در آب نمک خیس کنید تا بوی زعفران را بهتر جذب کند.
می توانید به جای زعفران دم کرده، از پودر زعفران نیز استفاده کنید.
برای اینکه ماهیچه زعفرانی شما رنگ و عطر بهتری داشته باشد، می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

ماهیچه زعفرانی را می توانید به همراه برنج، نان، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید. این غذای خوشمزه، یک غذای کامل و مقوی برای مهمانی ها و مجالس است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا