دسته‌بندی نشده

طرز تهیه فاج پاپ کلاسیک شکلاتی

مواد لازم فاج پاپ کلاسیک

  • 115 گرم شکلات نیمه‌ تلخ خرد شده
  • 2 ¾ پیمانه شیر
  • ¾ پیمانه شکر
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • شکلات سفید آب شده

فاج پاپ کلاسیک

طرز تهیه فاج پاپ کلاسیک ساده و خوشمزه

در یک ظرف کوچک شکلات نیمه‌ تلخ را روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکلات آب شود. شیر را به تدریج اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
مخلوط شکر را به مخلوط شکلات اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا بجوشند. بعد از ایجاد حباب، دو دقیقه دیگر حرارت دهید و سپس از روی حرارت بردارید. آنها را به مدت 45 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. مخلوط را تا زمانی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. مخلوط را درون قالب‌های بستنی یخ بریزید.
چوب بستنی در آنها قرار دهید. رو ی آنها را بپوشانید و به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. پیش از سرو، 10 دقیقه آنها را بیرون بگذارید تا کمی از حالت یخ‌زدگی بیرون بیایند. در صورت تمایل، می‌توانید در شکلات سفید مایع، شکلات‌های ریز یا کوکی‌های رنگی و ریز بغلتانید تا شمایل زیبایی نیز پیدا کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا