دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

شیرینی ملکه بادام ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

شیرینی ملکه بادام

شیرینی ملکه بادام

مواد لایه زیرین:

کره یک سوم کاپ
آرد سفید یک و یک دوم کاپ
پودر قند یک سوم کاپ
وانیل کمی
بکینگ پودر یک چهارم ق.چ
خامه یک ق.چ
شیر دو ق.چ
تخم مرغ 2 عدد

مواد رویه:
زعفران دو ق.غ
عسل یک سوم کاپ
شکر یک چهارم کاپ
خلال بادام یک کاپ
کره 35 گرم
خامه 2 ق.غ

کره و پودرقند و تخم مرغ و وانیل را میزنیم سپس شیر و خامه رو اضافه کرده مخلوط میکنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم تا خمیر مناسب بدست آید در قالب 21 در 21 میریزیم در فر 180 درجه به مدت ده دقیقه میزاریم .در این فاصله مواد رویه رو مخلوط کرده

به مدت ده دقیقه میزاریم تا کاراملی شود و روی مواد زیرین میریزیم به مدت سی دقیقه با حرارت 125 درجه درون فر قرار میدیم تا طلایی شود.بعد از فر درآورده وقتی خنک شد برش میزنیم.

منبع : دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا