طرز تهیه سالاد هندوانه با خیار و تربچه
یک سالاد مقوی مخصوص فصل بهار
ترکیب شگفت انگیز میوه ها و سبزیجات به همراه عسل و روغن گردو فوقالعاده است و اگر این سالاد را به همراه گوشت قرمز یا گوشت مرغ میل کنید سود زیادی کردهاید.
این سالاد برای 4 نفر در نظر گرفته شده و مدت تهیهی آن نیز 20 دقیقه تخمین زده شده است.
مواد لازم:
روغن گردو یا روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
آووکادوی درشت 1 عدد
لیموترش 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
میگو 175 گرم
گشنیز 1 دستهی کوچک
ماست نصف فنجان
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازهی کافی
کاهوی پیچی 2 عدد متوسط
روغن بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
تخم مرغ 1 عدد
سینهی مرغ پخته 1 عدد
لیموترش 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازهی کافی
پنیر پارمیزان 100 گرم
هندوانه 500 گرم
خیار 100 گرم معادل یک عدد
بادام 25 گرم معادل دو قاشق غذاخوری
جوانهی سویا یا ماش 100 گرم
تربچهی متوسط 8 تا 10 عدد
پیاز 4 عدد
شاهی یک دستهی کوچک
شهد عسل یک و نیم قاشق چایخوری
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به اندازهی کافی
نمک به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد هندوانه با خیار و تربچه
روش تهیه :
تخمه های هندوانه را در آورده و به صورت نگینی خرد کنید. خیار را شسته و آن را نیز نگینی خرد کنید. هندوانه و خیارهای خرد شده را داخل یک آبکش گذاشته و نمک بزنید. بشقابی روی آبکش قرار دهید و اجازه دهید آب میوه ها گرفته شود.
مقداری روغن را داخل ماهی تابه گرم کنید. بادامها را داخل روغن ریخته و اجازه دهید کمی طلایی شوند و سپس آنها را روی کاغذ بریزید تا روغن آن کاملاً گرفته شود. جوانه های سویا را شسته و آب آنها را بگیرید.
تربچه ها و پیازها را نیز شسته و پوست بگیرید. تربچه ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و پیازها را نگینی خرد کنید. همهی مواد را داخل ظرف هم بزنید.
برای تهیهی سس نیز کافی است که تمام مواد را هم بزنید و روی سالاد بریزید. شاهیها را پاک کرده و بشویید. هندوانه ها و خیار را به سالاد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. شاهیها روی مواد بریزید و در آخر نیز بادامها را روی آن پاشیده و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری 231
گلوسید 15 گرم
پروتئین 4 گرم
چربی 18 گرم (اسیدهای چرب اشباع شده 2 گرم)
این سالاد سرشار از ویتامینهای B، C و E میباشد.