جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
طرز تهیه سالاد لبنانی(تبوله)_6585474c3d2ed.jpeg
طرز تهیه سالاد لبنانی(تبوله)_6585474c3d2ed.jpeg

طرز تهیه سالاد لبنانی(تبوله)

سرفصل های این مقاله

سالاد لبنانی(تبوله)

سالاد لبنانی(تبوله)

سرشار از مواد مغذی و سالم است.

مواد لازم:
بلغور گندم: نصف پیمانه

آب: 2 پیمانه

جعفری تازه و خرد شده: 3- 2 پیمانه

نعنا: نصف پیمانه، خرد شود.

پیازچه: یک چهارم پیمانه، خرد شود.

گوجه‌فرنگی متوسط: 4- 3 عدد، خرد شود.

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ‌خوری

آب نصف یک لیمو

نمک: مقدار لازم

روش تهیه:

• درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 – 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.

• بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.

• درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کنید.

• سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• سالاد تبوله را یا می‌توانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید

اگر از مقاله بالا لذت بردید، پس به مطالب زیر هم سر بزنید:

اشتراک گذاری: