دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سالاد اندونزی + نکاتی برای تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی مرحله به مرحله

مواد لازم سالاد اندونزی

  • کلم برگ قرمز :•: 1 لیوان
  • کلم برگ سفید :•: 2 لیوان
  • کالباس :•: 200 گرم
  • کنسرو ذرت :•: 1/2 لیوان
  • نخود فرنگی :•: 1 لیوان
  • هویج :•: 2 عدد
  • خیار شور :•: 4 عدد
  • سس مایونز :•: به میزان لازم

Indonesian Salad

آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد اندونزی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه سالاد اندونزی

  1. برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم ها را به صورت رشته های باریک با دقت برش می زنیم و داخل ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس نخود فرنگی و هویج را به صورت جداگانه آبپز می کنیم و بعد از رنده کردن هویج مواد را به کلم اضاف می کنیم.
  2. سپس کالباس و خیارشور را خرد می کنیم و داخل مواد سالاد اندونزی می ریزیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. حالا نوبت چاشنی سالاد است. سس مایونز ، نمک و فلفل را به سالاد اندونزی اضافه می کنیم و خوب مخلوطش می کنیم.
  3. سپس درب ظرف سالاد را می بندیم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد شود ، سپس سالاد اندونزی ما آماده سرو است. در صورتی که تمایل به استفاده از کالباس ندارید می توانید از مرغ پخته شده استفاده نمایید.
  4. اگر دوست داشته باشید برای طعم بهتر می توانید کشمش هم داخل سالاد اندونزی بریزید. برای تزیین سالاد هم می توانیم مانند سالاد الویه و سالاد ماکارونی از روش های بسیار استفاده کنیم که بستگی به سلیقه شما دارد !
  5. این سالاد یکی از محبوب ترین سالادها در رستوران ها و اغذیه فروشی ها می باشد و محتی می تواند با سالاد فصل رقابت کند.

نکته در تهیه سالاد اندونزی

سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد .

نوشته های مشابه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا