دسته‌بندی نشده

طرز تهیه‌‌ دسر تامیلا خانگی با آموزش مرحله به مرحله

مواد لازم دسر تامیلا

شیر یک و نیم لیوان
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بیسکویت پتی بور یک سوم بسته
ژله یک بسته
وانیل به مقدار لازم
میوه به مقدار لازم

دسر تامیلا

طرز تهیه دسر تامیلا مجلسی

دسر ها معمولاً وعده هایی هستند که در پایان یک وعده غذایی سرو می‌شوند و شما نیز می توانید آنها را برای انتهای غذا در نظر بگیرید. در بسیاری از کشور ها وعده های جدایی در انتهای غذا سر نمی شود و همراه آن ها مخلوطی از شیرینی های خوراکی های شور را بر سر میزها می گذارند و گذشت که دوست داشت می تواند از آن ها به راحتی استفاده کند.

نوشته های مشابه

برای تهیه این دسر نیاز است تا ابتدا ژله را به صورت بن ماری باز نمایید و بعد یک پیمان آب سرد را روی آن بریزید. مخلوط را خوب هم بزنید و بعد از اینکه هم خورد میوه ها را در داخل ژله بریزید و آن ها در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
بعد از اینکه ژله ها بسته شد چون می توانید پودر بیسکویت را روی ژله ها بریزید و مواد دیگر را مانند آرد شکر شیروانی و تخم مرغ مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید و همانند فرنی کشدار و سفت شوند.

طرز تهیه دسر تامیلا

وقتی مواد شما همانند سرمی درست شد می توانید یک لایه دیگر از میوه ها روی پودر بیسکویت که روی ژله ریخته بود اید بریزید و ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از دو ساعت دسر شما آماده سرو می باشد و می توانید برای تزیین آن از میوه ها ترافل ها و شکلات استفاده نمایید.

نکات مهم برای تهیه دسر تامیلا

اگر می خواهید دسر شما بسیار زیبا شود می توانید نسبت ترکیب رنگ ژله و میوه ها را با دقت بیشتری انجام دهید و در آن ها سلیقه بیشتری به خرج دهید.
اگر می خواهید در این دسر ژله ها غلیظ تر شوند بهتر است آب سرد را به آن اضافه کنید و فقط با آب گرم آن را به صورت بن ماری ذوب نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا