دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورش کنگر به روش ساده و آسان

آموزش طرز تهیه خورش کنگر و اصول پخت خورشت کنگر

خورش کنگر یکی از خورش های سنتی و بسیار پر فایده ایرانی است. این خورش خوشمزه را در زمانی هایی که فصل کنگر است می توانید تهیه نمایید. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه نوعی خورش با کنگر

مواد لازم برای پخت خورش کنگر

  • کنگر : 1 کیلو
  • گوشت گوساله یا گوسفند : 10 تکه
  • پیاز بزرگ : 2 عدد
  • آلوچه : به مقدار دلخواه
  • جعفری تازه یا خشک : 100 گرم
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

مراحل پخت خورش کنگر

  1. ابتدا کنگر را پاک کرده تیغ ها ی آن را جدا می کنیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه بخارپز کرده در آبکش می ریزیم.
  2. پیاز را تفت می دهیم و سپس زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
  3. سپس گوشت را هم راه پیاز کمی تفت می دهیم.
  4. کنگر را به گوشت اضافه می کنیم و مگذاریم خوب پخته شود.
  5. در انتها رب گوجه فرنگی را همراه ادویه ها ، جعفری و آلوچه به خورشت اضافه می کنیم و همراه با کمی آب به مدت 2 تا 3 ساعت می پزیم.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی خورش مرغ با کاری غذای محبوب هندی ها

آموزش طرز تهیه خورش مالاوابیج غذای بی نظیر شمالی مرحله به مرحله

خورش «بادام زمینی» یادگار سفره‌ های اصیل ایرانی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا