دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورش دوغ پای (خورش قیمه سیستانی) به روش سنتی

روش تهیه خورش دوغ پای

کمترین مزیت و فایده مصرف دوغ مربوط به تامین کلسیم بدن می باشد که باعث استحکام استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان خواهد شد. در واقع دوغ حاوی مواد معدنی چون ویتامین های گروه B، پروتئین، کلسیم، فسفر، گوگرد، اسیدهای آمینه و… بوده که برای حفظ سلامتی بدن و پیشگیری از بیماری ها بسیار مفید می باشد.

همچنین به دلیل کمتر بودن میزان لاکتوز در دوغ در مقایسه با شیر، این امر باعث رفع حساسیت های معده برخی از افراد خواهد شد و مشکلی را رخ نخواهد داد.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به مرجو خورش، خورش لوبیا سبز و گوشت، خورش کرفس با گوشت، خورش دال عدس، خورش مرغ با سس آلبالو، خورش چغرتمه، خورش زرشک، خورش ترشی گورما، خورش آلو اسفناج و… اشاره کرد.

روش تهیه خورش دوغ پای

آشنایی با روش تهیه خورش دوغ پای زاهدان

مواد لازم :

گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
لپه: ۵۰ گرم
دوغ: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیوان
نمک، زردچوبه، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم

حتماً بخوانید:

مراحل پخت :

گام 1 پیاز را نگینی خرد و در قابلمه با روغن کمی تفت دهید.
گام 2 سپس گوشت های خرد شده را نیز به ظرف اضافه و مواد را تفت دهید.
گام 3 لپه ها را بشویید و به همراه رب به مواد افزوده و کمی تفت دهید.

روش تهیه خورش دوغ پای

گام 4 آب و دوغ را نیز افزوده و مواد را مخلوط کنید.
گام 5 در مرحله پایانی می توانید ادویه جات را نیز اضافه نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا