دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ترشی به + روش تهیه ادویه مخصوص ترشی به

طرز تهیه ترشی به + خواص بی نظیر این میوه

ترشی به، از ترشی‌های خوش‌عطر و طعمی است که با ادویه مخصوص طعمی بی نظیرتر پیدا میکن و تنها از ترکیب میوه با سرکه و نمک تهیه می‌شود. این ترشی بسیار معطر و پرطرفدار است. با دلگرم همراه شوید.

روشی ساده جهت تهیه ترشی به خانگی و خوشمزه

مواد لازم :

  • به ۱ کیلو گرم
  • سرکه ترجیحا سرکه سیب ۱ لیتر
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی به با سرکه سیب

من هم مربا و هم ترشى به را درست کردم. خیلى ترشى اش خوشمزه است و خیلى هم راحته و سریع می رسد.

  1. به ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.
  2. روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است .
  3. سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به ها بریزید.
  4. درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.
  5. بعد کنار غذا و ترشى هاى دیگه نوش جان کنید.

بهترین ادویه برای تهیه ترشی به

ادویه ای که در این قسمت به شما معرفی می کنیم، یکی از بهترین ترکیب ادویه هایی است که طعم و خاصیت ترشی های شما را زیر و رو می کند.

کاملا جدید و مدرن، همه عاشق طعم ترشی های شما می شوند! این ادویه پر از مواد مغذی است که نه تنها برای سلامتی شما مفید است بلکه طعم فوق العاده ای به هر نوع ترشی خواهد داد.

طرز تهیه ادویه مخصوص برای خوشمزه تر کردن ترشی به

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری دانه خردل
  • ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه (نه پودر)
  • ۲ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • ۲ عدد میخک
  • ۱ قاشق چایخوری زنجبیل
  • ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • ۱ عدد برگ بو خرد شده
  • ۱ تکه دارچین (حدودا ۵ سانتی متری)

طرز تهیه:

  1. همه مواد بالا را با هم مخلوط کنید و سپس آن ها را داخل یک شیشه قرار داده و درب آن را محکم ببندید که هوا به آن نرسد و بعد از دو روز داخل هر نوع ترشی که دوست دارید بریزید.
  2. مقدار آن بستگی به خودتان دارد ولی معمولا مقدار مواد بالا برای یک شیشه معمولی ترشی کافی است.

طرز تهیه ترشی به + روش تهیه ادویه مخصوص ترشی به

عقاید مردم در مورد میوه به

  • در زمان قدیم، زنان دانه به را می کوبیدند و در مقداری آب خیس می کردند و از لعاب به دست آمده ی آن، برای لوله کردن مو و صاف نگه داشتن آن استفاده می نمودند.
  • در یونان، افراد به عنوان تشریفات ازدواج از میوه به استفاده می کردند. آنها میوه به را به طرف ارابه عروس و داماد پرت می کردند. آنها بر این عقیده بودند که میوه به نشانه ای از باروری است و آن را به الهه عشق خود تقدیم می کردند.
  • در روم یکی از طبیعی دان ها، میوه به را با نام های سیب طلایی، سیب گنجشکی و همینطور سیب مست خوانده بود.
  • یک نظریه در مورد به این بود که اگر زنان باردار میوه به را زیاد بخورند، بچه آنها نابغه خواهد شد.
  • به علت آنکه میوه به دارای خاصیت اسیدی است، در کشورهایی مثل آلمان و آفریقای جنوبی که غذاهای چرب بیشتر می خورند، شناخته شده است.
  • اروپایی ها بر این باورند که میوه به، به هضم گوشت کمک می کند، به همین دلیل با گوشت های چرب، به سرو می شود.

مواد مغذی موجود در به

  1. میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد. این میوه فاقد چربی است.
  2. به طور کلی، یک عدد میوه به با وزن 92 گرم، دارای 52 کیلوکالری، 0/37 گرم پروتئین، 0/09 گرم چربی ، 14/08 گرم کربوهیدرات ، 1/7 گرم فیبر و 0 میلی گرم کلسترول می باشد.
  3. بیشترین املاح موجود در به، پتاسیم و فسفر و کمترین آنها روی است.
  4. بیشترین ویتامین ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A می باشد.

فواید فوق العاده خوردن به برای سلامتی

  • اثرات مثبت بر فکر و ذهن
  • تجدید و احیای روحیه
  • خوشحال بودن
  • از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
  • تقویت کننده قلب، کبد و معده
  • مفید برای زخم معده
  • تحریک کننده اشتها
  • نرم کننده سینه
  • ادرارآور
  • کمک به هضم غذا
  • جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
  • از بین برنده بوی بد دهان
  • خوشبوکردن اتاق
  • مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
  • ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
  • کمک به پایین آوردن کلسترول خون
  • کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
  • کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین C
  • تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

خواص خوردن آب به

  1. جلوی خون ریزی را می گیرد.
  2. جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.
  3. سردرد را برطرف می کند.
  4. از بین برنده تشنگی می باشد.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه و پخت آسان و خوشمزه مربا به

۲ نوع مربای بدون شکر برای افراد دیابتی و رژیمی

علت شکرک زدن مربا چیست؟ چطور از مربای شکرک زده استفاده کنیم

خواص هسته میوه به (به دانه)

  • برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
  • ضد تب
  • مفید برای اسهال
  • لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.
  • جویدن به دانه برای رفع کندی دندان ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم مزاج ها مفید است.

روغن به را چگونه می توان به دست آورد و چه خواصی دارد؟

به را کاملا بپزید و آب آن را بگیرید و آن را با روغن زیتون بجوشانید، آن قدر که آب آن تبخیر شود و فقط روغن بماند. به این ترتیب روغن به بدست می آید.

روغن به، برای جلوگیری از عرق کردن، سرگیجه، وزوز گوش و تقویت معده و کبد و قلب بسیار مفید است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا