دسته‌بندی نشده

طرز تهیه تاس کباب بادمجان با گوشت و طعمی بی نظیر

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مجلسی با گوشت و بادمجان

طرز تهیه تاس کباب در شهرهای ایران روش های مختلفی دارد. برای درست کردن تاس کباب خوشمزه خانگی ، می توانید آموزش دستور پخت و طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه را در دلگرم مشاهده کنید.
تاس کباب در کلیه شهر های ایران به روش های مختلف طبخ می شود. نوعی از آن را در شهر کاشان طبخ می کنند که به آن جوجونی کاشونی می گویند. تاس کباب این غذای ساده بسیار مقوی بوده و بر خلاف آبگوشت بسیار کم آب است و هم در وعده شام می توان با نان و برای نهار با برنج سرو کرد.

مواد لازم برای تاس کباب

گوشت گوسفندی 400 گرم
بادمجان 4 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
به 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
چوب دارچین 1 تکه بزرگ
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم

 تاس کباب

دستور پخت تاس کباب

در این مرحله باید مواد اولیه تاس کباب را آماده کنیم. بنابراین ابتدا پیاز را پوست کنده و به شکل حلقه ای برش دهید. ادویه ها را بنا به سلیقه با هم مخلوط کرده. گوجه ها را پوست گرفته و حلقه می کنیم. بادمجان ها را پوست کنده حلقه ای برش داده و در آب نمک می گذاریم تا تلخی آنها گرفته شود. سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل حلقه ای برش می دهیم. و گوشت را به تکه های نازک برش می دهیم و آماده می گذاریم.
ابتدا داخل قابلمه ای روغن ریخته و مواد را به این ترتیب داخل قابلمه می چینیم: سیب زمینی، پیاز، گوشت، بادمجان، گوجه و به، سپس مابین این طبقات از ادویه مخلوط شده و چوب دارچین می ریزیم. حالا رب را داخل 2 لیوان آب جوش حل کرده و روی مواد ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
بعد از حدود 2 تا 3 ساعت غذا کاملا پخته شده و آب خورشت را طبق ذائقه خود تنظیم کنید و تاس کباب را در ظرف زیبا ریخته و در کنار سبزی خوردن تازه میل کنید.

 تاس کباب بابادمجان

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه و مجلسی

بهترین گوشت برای تهیه تاس کباب ، فیله گوسفندی می باشد.
می توانید این غذا را بدون رب فقط با طعم ادویه ها و زعفران طبخ کنید که با آن روش هم بی نظیر می شود.
در صورت تمایل از کمی غوره برای چاشنی تاس کباب استفاده کنید.
از کوفته ریزه هم به جای گوشت می توان استفاده کرد که مدت زمان طبخ را بسیار کم می کند.
به سبزیجات این غذا آلو و به را می توانید اضافه کنید، در این صورت یک تاس کباب به خوشمزه خواهید داشت.
در حین پختن این غذا بهتر است که اصلا آن را زیر و رو نکنید تا بافت مواد به هم نخورد و ظاهر خود را از دست ندهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا