دسته‌بندی نشده

طرز تهیه تارت گوجه و ریحان به روش ایتالیایی

طرز تهیه تارت گوجه و ریحان

این پیش غذای خوشمزه مربوط به کشور ایتالیا می باشد که در نهایت سادگی یک غذای بسیار خوشمزه نیز به حساب می آید. تارت به طور کلی به نوعی از شیرینی فرانسوی گفته می شود که طعم و مزه آن با توجه به مواد تشکیل دهنده آن متفاوت است. مثلا یک سری از تارت ها شیرین هستند و برخی ترش یا حتی شور مزه اند.

تارت های معروف معمولا با استفاده از میوه و کاستارد درست می شوند. همانند تارت توت فرنگی، کیوی و ذغال اخته که یک تارت میوه ای، ترش و اشتها آور است. ماده مشترک در همه تارت ها خمیر است. تفاوت تارت با کیک در این است که خمیر تارت پف نمی کند.

تارت گوجه و ریحان بسیار خوش عطر و خوشمزه است. این غذای ساده را می توانید به عنوان صبحانه، عصرانه، پیش غذا یا حتی شام سبک میل کنید. در تهیه این تارت می توانید از پنیر چدار یا ترکیب پنیر موزارلا و پارمزان استفاده کنید. خمیر تارت به راحتی درست می شود. برای تهیه خمیر تارت باید کره یا روغن، آب، شکر، نمک و آرد را طبق دستور العملی که اینجا برایتان قرار داده ایم با یکدیگر مخلوط کنید.

طرز تهیه تارت گوجه و ریحان

اگر به تهیه پیش غذا و غذاهای سبک علاقه دارید حتما به دستور پخت های قارچ سوخاری پفکی ، جامبو با مرغ ، خاگینه ذرت و بورک گوشت که قبلا در سایت غذالند قرار داده ایم سر بزنید.

مواد لازم :

آرد سفید: 1 پیمانه
آرد گندم: 1 پیمانه
نمک: 1 قاشق چایخوری
ریحان خشک شده : 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1/3 پیمانه
آب سرد: 1/3 پیمانه
پنیر چدار رنده شده: 1 پیمانه
برگ ریحان تازه: 1/2 پیمانه
گوجه فرنگی: 4-6 عدد
نمک : به مقدار کافی
فلفل سیاه: به مقدار کافی

مراحل پخت :

گام 1 فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
گام 2 سپس آرد سفید، آرد گندم، نمک و ریحان خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
گام 3 به مواد آب سرد و روغن زیتون بیفزایید و آن ها را هم بزنید و مایه خمیر مانندی درست کنید. (در صورتی که خمیر فرم نگرفت با قاشق چایخوری مقداری آب اضافه کنید تا زمانی که بشود خمیر را فرم داد. این خمیر نباید خیس و چسبناک باشد)
گام 4 کمی آرد روی میز، سینی یا تخته ای که قرار است از آن استفاده کنید بپاشید.
گام 5 خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه پهن کنید.
گام 6 بزرگی خمیر بستگی به اندازه قالبتان دارد. مثلا برای قالبی به قطر ۲۵ سانتی متر می توانید خمیر را به قطر ۳۰ سانتی متر در بیاورید.
گام 7 قالب را چرب کرده و خمیر را روی آن بیندازید.
گام 8 لبه های خمیر را به دیواره قالب فشار دهید و بخش های اضافی آن را ببرید.
گام 9 اگر در این حین بخش هایی از خمیر از هم جدا شد آن ها را با دست به یکدیگر بچسبانید.

حتماً بخوانید:

گام 10 برای جلوگیری از پف کردن خمیر با استفاده از یک چنگال کف خمیر را سوراخ کنید.
گام 11 خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
گام 12 پس از پخت آن را خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
گام 13 پنیر چدار را رنده کرده یک لایه از آن را کف تارت بریزید.
گام 14 گوجه های خرد یا ورق شده و برگ های تاره ریحان را روی آن قرار دهید.

تارت گوجه و ریحان ایتالیایی

گام 15 بنابر ذائقه تان روی مواد نمک و فلفل بپاشید.
گام 16 تارت را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شود.
گام 17 سپس آن را خارج کرده و ریحان ها را روی آن بگذارید و پس از خنک شدن سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا