دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش پرپوله مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه آش پرپوله مجلسی و خوشمزه سنتی به روش سنندجی

آش پرپوله آشی است سبک و مغذی که اصالت آن به کردستان برمی گردد. در این آش فقط از یک نوع از حبوبات استفاده شده که بسیار برای بدن نیاز است. عدس دارای فواید غذایی زیادی است که آش پرپوله روشی دیگر استفاده از عدس است. این آش را بیشتر در فصول سرد سال در شهر سنندج طبخ می کنند. امروز در دلگرم طرز تهیه آش پرپوله بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. امیدواریم دستور تهیه ای که در ذیل ذکر می کنیم به دستور اصلی بسیار نزدیک باشد.

مواد لازم برای تهیه آش پرپوله

  • عدس ۳۰۰ گرم
  • رشته آشی به میزان دلخواه
  • پیاز خرد شده ۲ عدد
  • مرزه ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم

آش پرپوله کردستان

طرز تهیه آش پرپوله کردستان

مرحله اول: آماده سازی پیاز
پیاز را شسته خرد می کنیم و در داخل تابه ای تفت می دهیم تا طلایی شود و به آن فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله دوم: آماده سازی عدس
ابتدا عدس ها را بشویید و به مدت ۲ ساعت عدس ها را در آب خیس کنید و بعد آب آن را عوض کنید و اجازه تا عدس ها کاملا پخته شود.

مرحله سوم: افزودن مرزه و پیاز
حالا پیاز و مرزه را به عدس پخته شد افزوده و اجازه می دهیم تا بجوشید جا بیفتد و طعم مواد به خورد هم برود.

مرحله چهارم: افزودن رشته آشی
در نهایت پخت رشته آشی را خرد کرده به آش می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود و جا بیفتد.

نکات و فوت و فن تهیه آش پرپوله

  1. این آش مقوی را برای سحری و افطار نیز می توانید تهیه کنید.
  2. این مقدار آش برای ۴ نفر مناسب می باشد.
  3. اجازه دهید این آش با حرارت ملایم آماده شود.
  4. اگر به جای آب از عصاره گوشت استفاده کنید بسیار مقوی تر می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا