دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش بلغور گندم شمالی (بدون گوشت)

مواد لازم برای تهیه این آش خوشمزه در جدول زیر برای شما شرح داده شده است. این مقدار به طور معمول برای چهار تا پنج نفر کافی است و شما می‌توانید مقدار آن را با حفظ نسبت تناسب مواد به یکدیگر کم یا زیاد کنید.

مواد لازم
بلغور گندم
دو پیمانه
نخود
دو پیمانه
اسفناج ساطوری
هفتصد گرم
لوبیا چیتی دو پیمانه
عدس دو پیمانه
پیاز داغ دو عدد بزرگ
روغن و نمک به میزان لازم

دستور تهیه آش بلغور شمالی

بلغور گندم را برای چند ساعت در آب بخیسانید. سپس با ده پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و اجازه دهید برای مدت دو ساعت پخته شود و لعاب بیندازد.
نخود و لوبیا را که از شب قبل خیسانده‌اید، به همراه چهار پیمانه آب در قابلمه‌ای دیگر بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید.
وقتی نخود و لوبیا نیم پز شد، عدس را نیز به مواد اضافه کنید تا با یکدیگر به صورت کامل پخته شوند. در پایان مقداری نمک به آن اضافه کنید.
در یک قابلمه بزرگ پیازها را خرد کرده و به طور کامل سرخ کنید.
حبوبات پخته شده و بلغور گندم را به داخل قابلمه بریزید و اسفناج را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا آش برای مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر بپزد و تمام مواد جا بیفتد.
آش بلغور شما اماده است شما می‌توانید آن را با پیاز و سیر داغ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا