دسته‌بندی نشده

شیرینی چوروس : طرز تهیه شیرینی محبوب اسپانیایی

دستور پخت شیرینی چوروس با طعم دلپذیر

در این قسمت قصد داریم تا طرز تهیه ی شیرینی اسپانیایی چوروس را خدمت شما شرح دهیم. مواد لازم و شیوه ی طبخ این شیرینی بسیار شبیه به بامیه است از این رو افرادی که با طرز تهیه ی بامیه آشنایی کامل دارند، در طبخ شیرینی چوروس مشکلی نخواهند داشت. با دلگرم همراه شوید.

شیرینی چوروس : طرز تهیه شیرینی محبوب اسپانیایی

طرز تهیه شیرینی اسپانیایی : چوروس

مواد لازم جهت تهیه چوروس

  • پنیر خامه ای : یک چهارم پیمانه
  • ماست یونانی : یک پیمانه
  • آب : 4 پیمانه
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • شکر : یک قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرو
  • چوب دارچین : یک عدد
  • جوز هندی (پودر شده) : یک قاشق چای خوری
  • اسانس وانیل : 2 قاشق چای خوری
  • آرد : سه و یک دوم پیمانه
  • رنگ خوراکی سبز : به مقدار لازم
  • رنگ خوراکی قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی چوروس

  1. ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
  2. برای تهیه فیلینگ (لایه میانی)، پنیر خامه ای و ماست یونانی را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  3. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
  4. آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید.
  5. نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل را به آب اضافه کنید.
  6. پس از چند دقیقه دارچین را از مواد جد کرده و آرد را اضافه کنید.
  7. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. هنگامی که خمیر سفت شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک شود.
  8. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت های خمیر را با رنگ سبز و دیگری را با رنگ قرمز رنگ کنید.
  9. هر قسمت خمیر را در یک قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.
  10. سینی را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا چوروها بپزند.
  11. سپس روی آنها شکر بپاشید.
  12. داخل چوروها را خالی کرده و با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید.
  13. سپس سرو کنید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر

آموزش تهیه ی شیرینی زبان بامزه و خوشمزه

طرز تهیه ی شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا