دستهبندی نشده
شیرینی چوروس : طرز تهیه شیرینی محبوب اسپانیایی
دستور پخت شیرینی چوروس با طعم دلپذیر
در این قسمت قصد داریم تا طرز تهیه ی شیرینی اسپانیایی چوروس را خدمت شما شرح دهیم. مواد لازم و شیوه ی طبخ این شیرینی بسیار شبیه به بامیه است از این رو افرادی که با طرز تهیه ی بامیه آشنایی کامل دارند، در طبخ شیرینی چوروس مشکلی نخواهند داشت. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه شیرینی اسپانیایی : چوروس
مواد لازم جهت تهیه چوروس
- پنیر خامه ای : یک چهارم پیمانه
- ماست یونانی : یک پیمانه
- آب : 4 پیمانه
- نمک : یک قاشق چای خوری
- شکر : یک قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرو
- چوب دارچین : یک عدد
- جوز هندی (پودر شده) : یک قاشق چای خوری
- اسانس وانیل : 2 قاشق چای خوری
- آرد : سه و یک دوم پیمانه
- رنگ خوراکی سبز : به مقدار لازم
- رنگ خوراکی قرمز : به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی چوروس
- ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
- برای تهیه فیلینگ (لایه میانی)، پنیر خامه ای و ماست یونانی را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
- آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید.
- نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل را به آب اضافه کنید.
- پس از چند دقیقه دارچین را از مواد جد کرده و آرد را اضافه کنید.
- مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. هنگامی که خمیر سفت شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک شود.
- خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت های خمیر را با رنگ سبز و دیگری را با رنگ قرمز رنگ کنید.
- هر قسمت خمیر را در یک قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید.
- سینی را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا چوروها بپزند.
- سپس روی آنها شکر بپاشید.
- داخل چوروها را خالی کرده و با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید.
- سپس سرو کنید.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر
آموزش تهیه ی شیرینی زبان بامزه و خوشمزه
طرز تهیه ی شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی