دسته‌بندی نشده

سبزی خورش کرفس شامل چه سبزی هایی میشود ؟

سبزی خورشت کرفس چیست ؟

خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود.

سبزی خورشت کرفس شامل :

  1. برگ کرفس خرد شده
  2. جعفری خرد شده
  3. نعناع خرد شده

که البته باید ذکر کنم مقدار نعناع در این سبزیجات بسیار مهم و حیاتی هست و حتی ممکن باعث تلخی خورشت شما بشه .

سبزی خورش کرفس

سبزی خورش کرفس شامل چه سبزی هایی میشود ؟+سبزی خورش کرفس شامل چه سبزی هایی میشود ؟+سبزی خورش کرفس شامل چه سبزی هایی میشود ؟

ادویه و طعم دهنده خورش کرفس

آبلیمو و آبغوره و لیمو عمانی از مهمترین طعم دهنده های خورش کرفس هستند و برای ادویه های مرغوب نیز ار ادویه گوشت مقداری زرچوبه فلفل قزمز و فلفل سیاه نیز استفاده کنید تا بخوبی بوی گوشت از غذا بیرون رفته و خورش کرفس بینظیری داشته باشید .

نکاتی برای پخت سبزی خورش کرفس

سبزی کرفس باید پس از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد خرد شوند، زیرا در غیر این صورت سبزی‌ها در هنگام طبخ له می‌شوند. اگر قصد دارید بلافاصله سبزی تازه و کرفس خود را در خورشت بریزید، آن‌ها را در روغن مایع سرخ کنید. اما اگر می‌خواهید آن‌ها را در فریزر نگه دارید، حتما سرخ کردن را با روغن جامد انجام دهید، زیرا روغن مایع ماندگاری ندارد و سبزی شما را فاسد می‌کند.

در خرید کرفس دقت کنید که کرفس باید نازک، ترد و تازه، فشرده و یکدست باشد. در ضمن، رنگ آن باید سبز کمرنگ باشد، نه سبز تیره و رو به قهوه‌ای. اگر از کرفس پیر و پژمرده برای تهیه کرفس استفاده کنید، طعم غذای شما خراب می‌شود و غذایی خشک و سفت خواهید داشت. فقط برگ‌های سبز روشن و نازک کرفس را در تهیه این غذا استفاده کنید. همچنین ساقه‌های نعنا را خرد نکنید.

سبزی خورش کرفس شامل چه سبزی هایی میشود ؟

مراحل طرز تهیه خورشت کرفس با لوبیا

  1. برگ کرفس: 150 گرم
  2. ساقه کرفس: 150 گرم
  3. یک عدد پیاز متوسط
  4. گوشت قرمز (ترجیحاً گوسفندی): 120 گرم
  5. نعناع: 50 گرم
  6. جعفری: 50 گرم
  7. آب: 2 پیمانه
  8. روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  9. لیمو عمانی: 2 عدد
  10. نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه: هر کدام نصف قاشق چایخوری
  11. آبلیمو یا آبغوره طبیعی: نصف قاشق غذاخوری

سبزی خورش کرفس شامل چه سبزی هایی میشود ؟

طرز تهیه خورش کرفس

  1. پس از طلایی شدن پیاز­ها و تبخیر آب آن­ها زمان اضافه کردن گوشت­های خورشتی می­باشد.
  2. وقتی گوشت­ها کمی سرخ شدند، ادویه­جات از جمله: فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه می­کنیم و 2 تا 3 دقیقه جهت خروج عطر ادویه آن را تفت می­دهیم.
  3. سپس آب را به میزان ذکر شده در جدول اضافه کرده و درب ظرف را می­بندیم و تا نیم­پز شدن گوشت­ها با حرارت ملایم منتظر می­مانیم.
  4. در فاصلة نیم­پز شدن گوشت، جهت تسریع در طبخ غذا باید سبزی خورش را نیز سرخ کنیم.
  5. وقتی گوشت نیم پز شد، سبزی سرخ شده را به همراه ساقه­های کرفس به ظرف گوشت اضافه می کنیم و اجازه می­دهیم حدود 1 الی 1.5 ساعت خورشت با شعلۀ کم جا بیفتد.

هم­چنین این نکتۀ کاربردی را در نظر داشته باشید که اگر می­خواهید این غذای به ظاهر ساده لعابدار باشد و سبزی و خورشت آن از هم جدا نباشد، باید پیاز­ها را تا مرحلۀ طلایی رنگ شدن خوب تفت دهید.

سبزی کوکو | آیا می دانید سبزی کوکو شامل چه سبزی هایی است؟

سبزی مخصوص باقالی پلو : باقالی پلو چه خواصی دارد ؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا