دسته‌بندی نشده

ساندویچ تن ماهی، جذاب و خوشمزه برای کودکان

اکثر افراد تن را به همراه پلو سفید و یا سبزی پلو مصرف می کنند که خوب این معمول ترین راه استفاده از آن است اما امروز می خواهیم به شما یک روش جدید از طبخ تن را آموزش دهیم که خیلی سریع آماده می شود و تنوعی در رژیم غذایتان ایجاد می کند. این ساندویچ را معمولا مردم امریکا برای فرزندان خود تهیه می کنند و کودکان خیلی از این غذا استقبال می کنند.

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

ماهی تن یکی از ماهی های پرخاصیت است که معمولا تبدیل به کنسرو شده و در اختیار مردم قرار می گیرد. تُن نام چند نوع ماهی بزرگ اقیانوسی از خانواده تون‌ ماهیان است. بیشتر ماهیان تن در دریاهای گرم زندگی می‌کنند، اما بسیاری از آنان در فصل تابستان به آب‌های شمالی کرهٔ زمین سفر می‌کنند.

“بال ماهی آبی” حدود ۳ متر طول دارد. الباکور از انواع دیگر ماهی تن هستند. برخی از انواع بزرگتر ماهی تن مانند بلوفین می‌توانند حرارت بدنشان را با فعالیت‌های ماهیچه‌ای بالاتر از دمای آب ببرند. این کار به آنها کمک می‌کند که بتوانند در آب‌های سرد زنده بمانند. بعضی از انواع ماهی های تن، خون گرم هستند. بر خلاف انواع دیگر ماهی ها که گوشت سفید رنگی دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد.

نوشته های مشابه

علت قرمزی گوشت این نوع ماهی ، میزان زیاد میوگلوبین (پروتئین محتوی آهن در عضله) است.ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.مهم تر از همه این که، گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها ، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش می دهد و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا می برد.

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

اسیدهای چرب امگا ۳ به طور کلی نقش پیشگیری کننده از بیماری های مزمنی نظیر بیماری های قلبی- عروقی ، دیابت نوع دوم و برخی از انواع سرطان را دارند. از انواع دیگر ساندویچ می توان به : ساندویچ میگو ، ساندویچ کدو سبز ، همبرگر خانگی و برگر بوقلمون با آویشن اشاره کرد.

مواد لازم :

کنسرو تن ماهی : 1 قوطی
ذرت پخته : 2 قاشق سوپخوری
نان ساند ویچی کوچک : 4 عد د
سس مایونز : 1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رند ه شد ه : 2 قاشق سوپخوری
کاهوی خرد شد ه : 1/4 پیمانه
هویج : 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک : 2 عد د
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی به روش خانگی

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه حاوی آب قرار داده، آن را روی حرارت بگذارید.
گام 2 بیست دقیقه بعد از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنسرو را زیر آب سرد بگیرید تا بتوانید به راحتی در آن را باز کنید.
گام 3 بعد از اینکه در کنسرو را باز کردید، مواد داخل آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
گام 4 فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

حتماً بخوانید:

۵ نکته مهم برای گرم کردن کنسرو ماهی

۵ نکته مهم برای گرم کردن کنسرو ماهی

امروزه کنسرو مواد غذایی به دلیل در دسترس بودن و استفاده آسان، به یکی از غذاهای سریع و پرطرفدار افراد پرمشغله تبدیل شده است. در استفاده کنسروها باید…

گام 5 وسط نان ساندویچی ها را باز کنید، سپس آنها را داخل سینی فر قرار دهید.
گام 6 سس مایونز و ذرت پخته را داخل کاسه ای که تن ماهی را در آن ریخته بودید بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
گام 7 در صورت نیاز کمی نمک بزنید.
گام 8 حالا از مواد، داخل نان ها بریزید.

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی به روش خانگی

گام 9 پنیر رنده شده را هم روی مواد بریزید و سینی را به مدت 6-5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود.
گام 10 وقتی ساندویچ ها کمی خنک شدند، آنها را با کاهو، هویج و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا