دسته‌بندی نشده

سالاد ذرت شیرین ؛برای فصل پاییز

سالاد ذرت شیرین ؛برای فصل پاییز

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 35 دقیقه

مواد لازم:

• نصف پیمانه سرکه سیب

• ¼ پیمانه شکر

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 4 خوشه بلال

• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به اندازه ذرت ها (به مدت 20 دقیقه در آب یخ بخیسانید و سپس آن را کاملا خشک کنید)

• نصف پیمانه خیار، با پوست به اندازه پیازها خرد کنید

• نصف پیمانه فلفل شیرین نارنجی یا قرمز

• 3 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده

• یک قاشق غذاخوری برگ های ریحان

• یک قاشق غذاخوری فلفل تند خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی

سالاد ذرت شیرین ؛برای فصل پاییز

سالاد ذرت شیرین ؛برای فصل پاییز

طرز تهیه:

1. برای تهیه سس، در یک کاسه شیشه ای، سرکه، شکر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود.

2. برای تهیه خود سالاد، دانه های بلال را جدا کنید. در یک کاسه بزرگ همه مواد به غیر از نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.

3. برای سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید. روی آن نصف قاشق چایخوری نمک دریایی بریزید. سس را اضافه کنید. سالاد را سریع میل کنید زیرا خیار و گوجه فرنگی سریع آب می اندازند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا