دسته‌بندی نشده

زیان آورترین اجزای کله پاچه کدام قسمت است ؟

زیان آورترین قسمت کله پاچه

جالب است بدانید مغز گاو یا گوسفند به اندازه ۸ زرده تخم مرغ کلسترول دارد و جزو مواد غذایی بسیار پرچرب محسوب می‌شود. البته توام بودن چربی‌هایی مثل تری گلیسیرید با کلسترول، جذب کلسترول را بالا برده و باعث افزایش چربی خون می‌شود.
پس طبق گفته‌های متخصصان تا حد امکان از خوردن مغز در کله پاچه خودداری کنید تا از مضرات آن در امان بمانید.
کله پاچه به میزان بالایی کلسترول دارد. کلسترول یکی از چربی هایی است که در رگ های خونی رسوب می کند و موجب گرفتگی آن می شود و می تواند در دراز مدت موجب سکته مغزی و قلبی شود.
بنابراین سوال مهمی برای همه مصرف کنندگان این غذای سرشار از انرژی پیش می آید؛ اینکه می گویند چرا مصرف زیاد این غذا تهدیدکننده سلامت است؟

زیان آورترین اجزای کله پاچه و سیراب شیردان کدام قسمت است و کالری و ارزش تغذیه ای آن در مقایسه با گوشت قرمز چه میزان است؟و مصرف چه مقدار آن مجاز است.

زیان آورترین قسمت کله پاچه

چربی موجود در اجزای کله پاچه

زبان گاو و گوسفند سرشار از ویتامین‌های گروه B. مخصوصاً ویتامین B۱۲ است و ۱۰۰ گرم زبان گوساله حدود ۱۳۰ کیلوکالری انرژی و ۱۰۰ گرم زبان گوسفند حدود ۲۶۰ کیلو کالری انرژی دارد.

در واقع همه‌ی اعضای موجود در یک دست کله پاچه از کالری و چربی زیادی برخوردار است به عنوان مثال چربی موجود در چشم از نوع چربی ترانس است و اصلا مناسب برای بدن نیست.

مغز نیز کلسترول بسیار بالایی دارد به طوریکه هر یک مغز معادل ۸ زرده تخم مرغ کلسترول دارد و کسانی که چربی خون بالایی دارند به هیچ عنوان مجاز به استفاده نیستند.

بر اساس هرم غذایی، زبان معادل ۳ واحد گوشت است و نیاز روزانه بدن نیز همان ۳ واحد گوشت می‌باشد در حالیکه در یک دست کله پاچه هم زبان معادل ۳ واحد گوشت است و هم اینکه هر پاچه نیز معادل ۲ واحد گوشت به حساب می‌آید بنابراین از نظر میزان واحد گوشت روزانه برای بدن بیشتر می‌شود.

قابل ذکر است افرادی که بیماری ندارند و کلسترول پایینی دارند می‌توانند ماهی یکبار آن را استفاده کنند و چنانچه کله پاچه را به عنوان وعده صبحانه مصرف می‌کنند در وعده ناهار باید از یک غذای گیاهی سبک استفاده کنند.

خوردن پاچه برای مبتلایان به تب و کسانی که غذای کم نیاز دارند و مبتلایان به خونریزی رحم و سستی روده و خونریزی بواسیر و به طورکلی برای کسانی که بدن شانمحتاج به محکم نمودن اندام است مفید می‌باشد

چربی سیراب شیردان از گوشت گوسفند کمتر است ؟

سیرابی و شیردان و بخش هایی به نام نگاری و هزارلا از اجزای معده چهار قسمتی نشخوارکنندگان است و بنا به گفته متخصصان تغذیه، مصرف سه تا چهار بار آن در ماه به همراه نان یا برنج در وعده ناهار یا عصرانه محدودیتی ندارد.

ارزش تغذیه ای آن از نظر چربی و ریزمغذی ها مقداری با گوشت تفاوت دارد. پروتئین آن تقریبا مشابه گوشت قرمز و مرغ است، ولی در مقایسه با گوشت گاو و گوسفند کالری و چربی کمتری دارد و تا حدودی مشابه انواع گوشت کم چرب در نظر گرفته می شود.

کلسترول آن در هر صد گرم حدود 97 میلی گرم است که شبیه گوشت گاو کم چرب و کمتر از گوشت گوسفند است. میزان آهن آن با گوشت برابر، ولی درصد روی آن پایین است. در این غذا از جگر سفید یا همان شش حیوان نیز استفاده می شود که از نظر ترکیب و ارزش غذایی با جگر سیاه تفاوت دارد.

پروتئین جگر سفید کمتر از جگر سیاه و گوشت ولی بسیار مرغوب است. مقدار چربی آن مشابه یا کمتر از جگر سیاه ولی میزان کلسترول آن بسیار بالا و بیشتر از گوشت کم چرب است. آهن و ویتامین A آن هم چند برابر از جگر سیاه کمتر است.

زیان آورترین قسمت کله پاچه

کله پاچه محرک قوای جنسی و ضعف

کله پاچه برای افراد ضعیف تقویت کننده است و، چون هضم آن به درستی انجام گردد قوای جنسی را افزایش می‌دهد. برای کسانی که ضعف معده دارند با کمی اصلاح غذای خوبی است و گاهی تولید قولنج سخت می‌نماید. بروز این قولنج در اثر خوردن زیاد پوست و غضروف طرفین صورت و کاسه سر و گوش‌ها و بینی‌ها می‌باشد.

کله پاچه غذایی بسیار سنگین است که می‌تواند موجب مشکلات گوارشی شود؛ بهتر است کله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام می‌تواند، موجب بی خوابی و ناراحتی‌های معده شود.

بعد از کله پاچه چه بخوریم ؟

برای هضم بهتر،‌ همراه و بعد از کله پاچه استفاده از ادویه‌های گرم مناسبتر است و انواع مزاج‌ها می‌توانند از دارچین به همراه کله پاچه استفاده کنند. سویق نیز به هضم کله پاچه کمک می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا