دسته‌بندی نشده

روش پخت کشک سیب کرمانی یک غذای کامل گیاهی

طرز تهیه کشک سیب کرمانی

این بار یه غذای خوشمزه از استان زیبای کرمان که خودش به تنهایی کلی حرف برای بیان تنوع دین و فرهنگ و رسم و رسوم داره. کشک سیب یک غذای گیاهی، اصیل و محلی و سنتی کرمان هست که خیلی هم آسان تهیه میشه و مواد زیادی نمیخواد. فقط کافیه کمی عشق رو چاشنی این خوراک خوشمزه کنیم تا عصرانه یا شام دلچسبی داشته باشیم. بریم برای پخت کشک سیب زمینی این غذای سنتی کرمانی.

مواد لازم برای تهیه کشک سیب کرمانی برای 2 تا 3 نفر

سه عدد سیب زمینی متوسط
پیاز دو عدد
کمی زردچوبه
سیر 5 حبه
کشک یک لیوان
گردو خرد شده برای تزئین
پیاز داغ برای تزئین
نعنا داغ برای تزئین

دستور پخت کشک سیب کرمانی سنتی

دستور پخت کشک سیب کرمانی سنتی

برای شروع ابتدا سه عدد سیب زمینی متوسط رو که از دل خاک بیرون کشیده شدن رو میپزیم و رنده میکنیم.

سپس پیاز رو ریز خرد کرده و با مقدار روغن و به دلخواه کره تفت میدیم. پیاز داغ طلایی (دو عدد) به رنگ خورشید رو آماده میکنیم و یه کمی زردچوبه رو هم همراه پیاز داغ میکنیم که در تفت دادن تنها نباشه.

بعد سیب زمینی های رنده شده رو با سیر رنده شده همراه میکنیم و دستش رو میدیم به دست پیاز داغ و میکوبیم تا باهم یه دست بشن و اینجاست که جناب کشک (یک لیوان) برای هنر نمایی وارد صحنه میشه و با مخلوط سیب زمینی و پیاز داغ طرح دوستی میریزه و باهم ترکیب میشن.

در آخر هم از گردو خرد شده و پیاز داغ و نعنا داغ برای تزئین و زیباتر کردن کشک و سیب استفاده می کنیم و حالا دیگه شما از یک طعم خیلی خوشمزه بهره مند میشید. نوش جان

منبع : فیدیا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا