دسته‌بندی نشده

روش پخت نان توچری : نان محبوب ایل بختیاری در خانه

آموزش پخت توچِری

زنان ایل بختیاری شش نوع نان مختلف را طبخ میکنند : نان تیری، نان برکوه،نان بلوط ،نان توچری،نان گرده،نان ور چاله ای
هر کدام از این نانها طعم ومزه خاصی خود را دارند.نان در زندگی عشایر کوچنده نقش بسیار عمده ای را ایفا میکند. این ماده غذایی قوت غالب را در تغذیه جمعیت کوچنده تشکیل می دهد. برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.

روش پخت نان توچری : نان محبوب ایل بختیاری در خانه

نان توچری نان محلی ایل بختیاری

مواد لازم جهت پخت توچری

  • تره کوهی 2 قاشق غذا خوری
  • روغن حیوانی نصف لیوان
  • آرد: 300 گرم
  • شکر: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه نان توچری

  1. ابتدا 2 لیوان آب به آرد اضافه نموده و خمیر درست میکنیم. خمیر حاصله را در تابه ای که قبلا داغ شده است قرار میدهیم.
  2. صبر میکنیم تا ماده ای شبیه نان درست شود. سپس نان را ریز کرده و در کاسه میریزیم.
  3. روغن حیوانی گرم شده که به حالت مایع در آمده را روی نان می ریزیم و سپس تره کوهی و شکر را اضافه میکنیم.
  4. با دست چنگ میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
  5. توچِری آماده است. لذت ببرید

توضیح مهم برای تهیه توچری نان

توچری یک میان وعده است که نزد بختیاری ها بسیار معروف و محبوب می باشد

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران

طرز تهیه ی آش دوغ محلی غذای سنتی و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا