دسته‌بندی نشده

روش طبخ چیکن باربیکیو با سس مخصوص باربیکیو

طرز تهیه چیکن باربیکیو

مواد اصلی در طبخ این ساندویچ شامل سینه مرغ، شکر قهوه ای و پنیر پیتزا بوده که با انواع سس ها چون سس باربیکیو، سس وسترشایر و به خصوص چاشنی غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم می ‌شود.

چیکن باربیکیو را می ‌توانید برای وعده شام طبخ و سرو کنید. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذا برای ۴ نفر مناسب و کافی می باشد، اما می توانید مقدار آن را با توجه به تعداد اعضای خانواده کم و یا زیاد کنید.

از دیگر انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار می‌ توان به ساندویچ مونت کریستو، ساندویچ مرغ مکزیکی، قارچ برگر، همبرگر سبزیجات، اسکالوپ مرغ، رول استیک، بوریتو و… اشاره کرد.

طرز تهیه چیکن باربیکیو

طرز تهیه پای چیکن باربیکیو خوشمزه با مرغ و سس باربیکیو

مواد لازم :

سینه مرغ: ۴ تکه
پنیر پیتزا رنده شده: دو سوم فنجان
نان برگر: ۴ عدد
شکر قهوه ای: یک چهارم فنجان
سس باربیکیو: ۳۰۰ گرم
چاشنی غذای ایتالیایی: نصف فنجان
سس وسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه چیکن باربیکیو

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد.

حتماً بخوانید:

گام 2 سپس مرغ را ریش ریش کنید و در آرام پز بریزید.
گام 3 در یک کاسه مواد شکر قهوه ای، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی و سس وسترشایر را ریخته و مخلوط کنید.
گام 4 سپس مخلوط مواد را بر روی مرغ در آرام پز بریزید.
گام 5 آرام پز را بر روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت چیکن باربیکیو بپزد.

طرز تهیه چیکن باربیکیو

گام 6 در نیم ساعت پایانی پخت چیکن، پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
گام 7 سپس بعد از اتمام پخت، چیکن باربیکیو را در لای نان همبرگر سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا