دسته‌بندی نشده

روش طبخ پد تای، غذای تایلندی با گوشت و میگو

طرز تهیه پد تای

پد تای، محبوب ترین و لذیذترین غذای نودلی دنیا است که می توانید هم با میگو و هم با گوشت سفید و سینه مرغ آن را طبخ کنید. همچنین می توانید از سبزیجات معطر و دلخواه خود نیز برای تزیین این غذا استفاده کنید. طعم خوب و ظاهر عالی این غذا، باب طبع اکثر افراد خواهد بود و می توانید به خصوص برای کودکان خود نیز یک غذای مقوی و فوق العاده سالم را تدارک ببینید.

از دیگر انواع غذاهای معروف و خوشمزه می توان به کاناپ ژامبون، فیلو کاپ میگو، اسپرینگ رول سبزیجات، راتا مرغ و بادام، پیروگی، کبه، تارت گوجه و ریحان، فتوچینی با میگو، کرپ مرغ و قارچ و… اشاره کرد.

روش طبخ پد تای، غذای تایلندی

مواد لازم :

میگو: ۱۲ عدد
بادام زمینی: ۲۰ عدد
تمرهندی: ۴ بسته
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
جوانه ماش: ۱ لیوان
فتوچینی پخته: ۳ لیوان
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
ساقه سیر: ۳ لیوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه پد تای

مراحل پخت :

گام 1 تمرهندی را در آب خیس کرده و هسته هایش را جدا کنید.
گام 2 سپس آن را با سس سویا و شکر مخلوط و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا سس غلیظ شود.

حتماً بخوانید:

گام 3 میگوها را در ماهیتابه جداگانه کمی تفت دهید.
گام 4 سپس پیاز را نگینی خرد کرده و به میگوها اضافه کنید.
گام 5 فتوچینی پخته شده، تخم مرغ و سس آماده شده را نیز به میگوها اضافه و مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه پد تای تایلندی

گام 6 در یک ماهیتابه دیگر بادام زمینی، جوانه ماش، ساقه ‌های سیر خلال شده، آب لیمو ترش و فلفل قرمز را مخلوط و کمی تفت دهید.
گام 7 در هنگام سرو، مخلوط بادام زمینی را بر روی میگوها بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا