دسته‌بندی نشده

روش طبخ و آموزش ۵ مدل قارچ شکم پر خوشمزه + عکس

طرز تهیه قارچ تنوری شکم پر + نکات مهم

در این پست طرز تهیه چند مدل قارچ شکم پر ، پیش غذایی خوش طعم را به علاقمندان آموزش میدهیم. این قارچ ها خوشمزه بسیار سریع و ساده تهیه میشوند و گزینه خوبی برای پیش غذا در مهمانی ها هستند. با دلگرم همراه شوید…

آموزش طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

separator line

1 – طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر پیمنتو

این قارچ‌های شکم پر یک پیش غذای عالی هستند. پنیر پیمنتو (فلفل شیرین) یکی از طعم‌هایی است که برای تکمیل این غذا نیاز دارید .

مواد لازم:

  • 226 گرم پنیر پیمنتو
  • 226 گرم قارچ(درون قارچ‌ها را خارج کنید)
  • یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر بزرگ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
  2. روغن را گرم کنید و پیاز ، ساقه‌ی قارچ و سیر را به آن اضافه کنید.
  3. از روی حرارت بردارید و پنیر پیمنتو را به آن اضافه کنید.
  4. حالا قارچ‌ های خالی شده را با مواد بالا پرکنید .به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بپزید .مواد را با جعفری سرو کنید.

روش طبخ و آموزش ۵ مدل قارچ شکم پر خوشمزه + عکس

separator line

2 – طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده

مواد لازم :

  • قارچ بزرگ :•: 8 عدد
  • گوشت چرخ کرده :•: 250 گرم
  • کرفس :•: یک ساقه
  • پیازچه :•: چند عدد
  • پیاز :•: یک عدد کوچک
  • کدوی سبز :•: تعدادی
  • هویج :•: تعدادی
  • مغز نان فانتزی :•: یک پیمانه
  • ریحان خرد شده :•: 2 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپخوری
  • پنیر چدار رنده شده :•: 75 گرم
  • آب جوش :•: دو سوم پیمانه
  • قرص عصاره مرغ :•: نصف قرص
  • نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. در آغاز اشاره به چند موضوع حائز اهمیت است قارچ های که انتخاب میکنید بزرگ باشند هنگامی که پایه قارچها را جدا کردید آنها را نگینی (مربع) خرد کنید تا در مواد استفاده کنید.
  2. هنگامی که پایه را از خود قارچها جدا کردید داخل و دیواره های آن خالی میشود تا مکان مناسبی باشد برای آنکه مواد آماده شده را درون آن بریزید .
  3. ابتدا گوشت را با مقداری پیاز خرد شده در تابه تفت می دهیم تا کامل بپزد. بعد آز آماده شدن گوشت آنرا کنار می گذاریم.
  4. برای تهیه قارچ شکم پر کدو ها را پوست بگیرید و بشورید و ریز خرد کنید و بعد پیازچه ها را پاک کنید و بشورید و در صافی بگذارید آبش برود و ریز خرد کنید.
  5. هویج را نیز پوست بگیرید بشورید و مانند کدوها ریز خرد کنید و ساقه کرفس را از برگهایش جدا کنید بشورید و پس از رفتن آبش ریز خرد کند و همه آنها را در کاسه ای بریزید و در کناری قرار دهید.
  6. ابتدا در تابه ای روغن زیتون بریزید و زیر شعله را ملایم کنید تا کم کم روغن داغ شود.سپس پایه قارچهایی را که خرد کرده بودید به همراه کرفس و هویج و کدو و پیازچه ریز خرد شده در روغن ریخته و بمدت 5 دقیقه تفت دهید و سپس مغز نان و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی را به داخل تابه بریزید و نمک و فلفل را نیز به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و بمدت 4 دقیقه تفت دهید.
  7. فر را 15 دقیقه زودتر روشن کنید و روی 221درجه ساتیگراد یا 425درجه فارنهایت گرم کنید. بعد قارچها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و از مواد سبزیجات آماده شده و گوشت چرخ کرده به هر میزان که فضای قارچ ها اجازه میدهد پر کنید و روی آن را با پنیر پیتزا رنده شده کاملا بپوشانید.
  8. نصف عصاره مرغ را در 1/3لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی قارچها بریزید. و ظرف را در بمدت 21 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و قارچها پخته شوند. در آخر قارچ شکم پر را در بشقابی بچینید و نوش جان کنید.

روش طبخ و آموزش ۵ مدل قارچ شکم پر خوشمزه + عکس

separator line

3 – روش پخت قارچ شکم پر کلاسیک

مواد لازم :

  • قارچ بزرگ: 6 عدد
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • پیازچه: 2 ساقه، خرد شده
  • سیر: 1 حبه ریز شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • گردو: 2 قاشق غذاخوری، رنده یا ریز شده
  • جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری ریز شده
  • آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری سر صاف
  • روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. قارچ را شسته و تمیز کنید، سپس تنه آن را جدا کرده و ریز خرد کنید.
  3. کره را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، قارچ های ریز شده را به همراه پیازچه به کره بیافزایید و برای 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
  4. گردو، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
  5. تابه را از روی شعله برداشته، جعفری و آرد سوخاری را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
  6. قارچ های خالی شده را با روغن زیتون چرب کنید و داخل آنها با مخلوط مواد پر کرده و در نهایت روی آنرا با پنیر پارمسان بپوشانید.
  7. قارچ های شکم پر را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر گذاشته تا پخته و روی قارچ طلایی شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و گرم سرو نمایید.

روش طبخ و آموزش ۵ مدل قارچ شکم پر خوشمزه + عکس

separator line

4 – طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی

مواد لازم:

  • قارچ :: 8 عدد
  • سوسیس یا ژامبون :: 250 گرم
  • کره :: 100 گرم
  • سیر :: 2 حبه
  • پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده :: 1 لیوان
  • خرده نان :: 1 لیوان
  • جعفری خرد شده :: 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه :: به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. پایه های قارچ ها را جدا کنیم و آن ها را به صورت نگینی خرد کنیم.
  2. سوسیس را نگینی خرد یا رنده کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
  3. کره را در تابه ای روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
  4. سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید.
  5. مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.
  6. به قارچ ها کمی روغن، نمک و فلفل سیاه بزنید.
  7. سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید به طوری که قسمت گود قارچ ها رو به بالا باشند.
  8. سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.
  9. سینی را داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی گراد (معادل 425 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی قارچ ها آب شوند و طلایی شوند.
  10. قارچ شکم پر شما آماده است آن را داغ سرو کنید.

روش طبخ و آموزش ۵ مدل قارچ شکم پر خوشمزه + عکس

separator line

5 – طرز تهیه قارچ تنوری شکم پر

مواد لازم :

  • ژامبون مرغ 150 گرم
  • کوکتل 100 گرم
  • قارچ 250 گرم (درشت)
  • کره 200 قاشق غذاخوری
  • سیر 20 حبه
  • پودر سیر 10 قاشق مرباخوری
  • پودر موسیر 10 قاشق مرباخوری
  • پنیرپیتزا یا موزارلا 10 لیوان (رنده شده)
  • خرده نان 1 لیوان
  • جعفری به میزان لازم (ساطوری شده)

طرز تهیه :

  1. ابتدا قارچ را تمیز بشویید و ساقه آن را جداکرده و کاملا خرد کنید و بعد داخل آن را با قاشق یا ابزار خارج کنید.
  2. کوکتل و ژامبون را ریز خرد کنید .
  3. کره و مقداری روغن داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن مواد را داخل آن سرخ کنید(کوکتل،ژامبون،خرده قارج)
  4. خرده های نان را ریز کنید و به مواد اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن سیر رنده شده، پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
  5. سینی فر را چرب کنید و قارچ را ته سینی بچینید
  6. سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید قرار دهید.
  7. روی هر قارچ مقداری پنیر بریزید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10تا 15دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند.
  8. در پایان روی قارچ مقداری جعفری خرد کرده ریخته و سرو کنید.

روش طبخ و آموزش ۵ مدل قارچ شکم پر خوشمزه + عکس

separator line

نکات مهم جهت تهیه قارچ شکم پر

  • در صورت تمایل مقداری پنیر پارمزان هم به مواد داخل قارچ اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید که قارچ باید درشت باشد تا مواد داخل آن جا شود.
  • اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای سرخ شده و زعفران مزه غذا را بهتر میکند.
  • این خوراک ساده و سریع گزینه خوبی برای پیش غذا است.
  • میتوانید از این غذا به عنوان یک غذای سبک و یا میان وعده برای بچه ها نیز استفاده کنید.

روش طبخ و آموزش ۵ مدل قارچ شکم پر خوشمزه + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی برگر مرغ و قارچ مرحله به مرحله

۴ راه برای تشخیص قارچ سالم و ممتاز

طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ ؛ ساده و خوشمزه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا