دسته‌بندی نشده

روش طبخ خورش قیمه با مرغ و بدون گوشت قرمز

خورش قیمه با مرغ

خورش قیمه یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. خورش قیمه را در مراسم های مختلف و نذری ها می پزند. این خورش اغلب با گوشت گوسفندی خرد شده تهیه می شود.

اما گاهی گوشت در دسترس نیست یا زمان کمتری برای تهیه خورش داریم که می توان خورش قیمه را با مرغ تهیه کرد. طعم آن خوشمزه و خاص است و می توان در کنار انواع برنج سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه با مرغ در ادامه با سایت آموزشی ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی ۲ عدد
لپه ۱ پیمانه
سیب زمینی به مقدار دلخواه

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ

مرحله اول
برای تهیه خورش قیمه خوشمزه با مرغ در ابتدای کار، لپه ها را از شب قبل با آب خیس می کنیم. در این مدت یکی دوبار هم آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود. سپس درون یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود.

مرحله دوم
وقتی لپه ها پخته شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به صورت نگینی درشت خرد می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت درشت رنده می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

 خورش قیمه با مرغ

مرحله سوم
سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. کمی که تفت خورد، پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها هم سرخ شود. سپس به آن زعفران دم کرده و زردچوبه اضافه می کنیم. کمی فلفل به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. لیمو ها را از قبل سوراخ کرده و چند ساعت درون آب می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. سپس به خورش اضافه کرده و کمی آب می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.

حتماً بخوانید:

مرحله پنجم
وقتی که مرغ پخت، لپه ها را هم به آن اضافه کرده و حدود ۱ ساعت زمان می دهیم تا با حرارت ملایم خورش بپزد و جا بیفتد. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله ششم
یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سیب زمینی ها را درون آن سرخ می کنیم. سپس وقتی که خورش جا افتاد، آن را درون یک ظرف می کشیم و دور آن را با سیب زمینی تزیین می کنیم و در کنار برنج سرو می کنیم.

منبع : مُچ مَگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا