دسته‌بندی نشده

روش تهیه کیک بلک فارست با کمپوت گیلاس

طرز تهیه کیک بلک فارست یا کیک جنگل سیاه

تمام افرادی که عاشق خامه و شکلات هستند، حتماً باید این کیک آلمانی را یک بار هم که شده امتحان کنند. تزیین کیک بلک فارست نیز بسیار خاص و محبوب است و شکلات رنده شده بر روی کیک هر کسی را وسوسه می کند. کیک خوشمزه بلک فارست به عنوان کیک تولد و به خصوص برای مهمانی های عصرانه بسیار مناسب و دلپذیر است. می توانید در جشن ها و اعیادی که نزدیک است این کیک خوشمزه و شیک را درست کنید و اعضای خانواده خود را حسابی سوپرایز کنید. برای تزیین این کیک معمولاً از گیلاس استفاده می شود.

اگر در زمان تهیه این کیک، گیلاس تازه نوبرانه بود، حتماً پیشنهاد می‌کنیم که کیک را با گیلاس تازه درست کنید. اما اگر فصل میوه گیلاس نبود، می توانید از کمپوت گیلاس نیز استفاده کنید. این کیک اصلالتا بر میگردد به جنوب آلمان و تشکیل شده از لایه هایی از کیک شکلاتی و خامه فرم گرفته و گیلاس. البته روی کیک هم با خامه پوشیده شده است و روی آن با شکلات رنده شده و آلبالوی مارسکینو تزئین میشود.

این کیک شکلاتی به دلیل داشتن گیلاس و شراب گیلاس با نام Kirschwasser یک طعم بسیار ویژه ای دارد. خب البته ما که از الکل در کیکمان استفاده نمیکنیم ولی همون گیلاسی هم که بین لایه های کیک به کار میرود باعث میشود که طعم خاصی بگیرد و از همین الان باید گفت که ممکن است بعضی ها طعمش را نپسندند. تاریخ دانان معتقدند که این کیک در قرن ۱۶ در منطقه ” بلک فارست ” Der Schwarzwald واقع در جنوب غربی آلمان به وجود آمده است.

آموزش طرز تهیه کیک بلک فارست در منزل

آموزش طرز تهیه «کیک بلک فارست» بسیار خوشمزه در منزل

از دیگر کیک های خوشمزه می توان به چیز کیک پسته ای، پنکیک آلمانی، کیک مارمالاد، کیک انجیر، کیک خیس شکلاتی و کیک تمشک اشاره کرد.

مواد لازم :

آرد سفید: ۱۶۰ گرم
روغن مایع: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
شیر: یک لیوان متوسط
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۲ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش : ۲ لیوان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
کمپوت‌ گیلاس: ۱ قوطی
خامه قنادی : به مقدار لازم

طرز تهیه کیک بلک فارست یا کیک جنگل سیاه

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
گام 2 کف ۲ قالب کیک هم اندازه را چرب کنید و کمی آرد در قالب بریزید و خوب بچرخانید تا همه جای قالب پخش شود.

حتماً بخوانید:

گام 3 آرد، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید.
گام 4 سپس شیر، تخم مرغ ها، روغن و وانیل را نیز به ظرف بالا اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
گام 5 آب جوش را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایع رقیقی به وجود آید.
گام 6 مایع کیک را به صورت مساوی در ۲ قالب کیک بریزید.
گام 7 سپس ۲ قالب کیک را به مدت زمان ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
گام 8 بعد از پختن، کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شوند.
گام 9 بر روی یکی از کیک ها مقداری گیلاس و آب آن را بریزید و به صورت یکسان بر روی سطح کیک صاف کنید.

طرز تهیه کیک بلک فارست + عکس

گام 10 سپس کمی خامه بر روی گیلاس ها بریزید و کامل سطح کیک اول را با خامه بپوشانید.
گام 11 کیک دوم را بر روی کیک خامه دار بگذارید و بر روی این کیک نیز خامه بریزید و سطح آن را کاملاً بپوشانید.
گام 12 کمی شکلات رنده کنید و بر روی کیک خامه دار و دیواره های کیک بریزید و روی آن را با گیلاس نیز می توانید تزیین کنید.
گام 13 در این مرحله کیک شما اماده است. بهتر است که کیک برای دو ساعت داخل یخچال قرار بگیرد تا خوب فرم بگیرد و سپس سرو شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا