دسته‌بندی نشده

روش تهیه ماهی پلو

روش تهیه ماهی پلو ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش تهیه ماهی پلو

روش تهیه ماهی پلو

ماهی رو با کمی اب میذاریم بپزه بعد پوست و استخوان و تیغش رو جدا و خردمیکنیم،یه پیاز درشت رو تفت میدیم وقتی طلایی شد برگ سیر و سیرتازه و پیازچه خردشده رو بهش اضافه میکنیم،زرچوبه،فلفل قزمز،سیاه،کمی زیره و دارچین و گردوی خردشده هم اصافه میکنیم

بعد هم ماهی خرد شده و نمک و ابلیمو و مواد رو همراه سبزی #پلویی تازه و خرد شده یا خشک لابلای برنج میریزیم و دم میکنیم

و در آخر زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم،درصورت تمایل میشه زرشک یا کشمش هم اضافه کرد، اگه #ماهی فیله بود دیگه نیاز به ابپز کردن نداره و به صورت خام خرد میکنیم و به پیاز و غیره اضافه و تفت میدیم تا بپزه

دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا