دسته‌بندی نشده

روش تهیه شیرینی فسایی

شیرینی فسایی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

شیرینی فسایی

شیرینی فسایی

مواد لازم:
آرد سفید 750 گرم
آرد نخودچی 250 گرم
روغن جامد 500 گرم
پودر قند الک شده 500 گرم
هل ساییده الک شده 2 قاشق چایخوری

روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود .

بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود هفت میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر صدوهفتادوپنج درجه سانتیگراد به مدت پانزده تا بیست دقیقه طبخ می کنیم.

این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا