دسته‌بندی نشده

روش تهیه شیرینی اسکار

روش تهیه شیرینی اسکار ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش تهیه شیرینی اسکار

روش تهیه شیرینی اسکار

پودر قند ٢٠٠گرم
روغن مخصوص شیرینی ٢٠٠گرم
آرد ٢۵٠تا٣٠٠گرم
زرده تخم مرغ ١عدد
سفیده تخم مرغ …..
گردو برای غلطوندن
وانیل مقدار لازم

طرز تهیه:
اول روغن شیرینیوخوب له میکنیم بعد باهمزن خوب میزنیم تانرم و یکدست بشه.بعد پودر قندو تو چند مرحله اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم باهمزن تا موادمون سبک و یکدست بشه وانیلم اضافه میکنیم و هم میزنیم.حالا اردو الک میکنیم و به مواد کم کم اضافه میکنیم و بادست ورز میدیم تا موقعی که مواده شیرینیمون

نه شل باشه که ب دست بچسبه نه خیلی سفت که ترک بخوره.از خمیر ب اندازه یه گوله کوچیک برمیداریم میندازیم تو سفیده تخم مرغ بعد تو گردو ریز شده میغلطونیم.بعد میذاریم تو فری که از قبل رو درجه ١۵٠روشن کردیم

ب مدت .١٠دقیقه تا یک ربع.ولی تواین مدت هم مرتب ب شیرینیا سر میزنیم.چون حرارت هر فرفرق میکنه مواظب باشین رنگ شیرینیتون عوض نشه.یدونه از شیرینیارو بلند کنید زیرشو ببینید اگر طلایی شد شیرینیتون امادست .

نکته:
توی توستر رو ١۴٠یا١۵٠ درجه هم میتونید درست کنید، ولی باید مواظب باشید که نسوزه یا رنگ شیرینیا عوض نشه.

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا