دسته‌بندی نشده

روش تهیه باقلوای زنودالست خوشمزه و سنتی

باقلواي زنودالست ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

طرز تهیه باقلواي زنودالست

طرز تهیه باقلواي زنودالست

براي اين باقلوا احتياج داريم به ورق باقلوا


كره و نشاسته دو قاشق غ خوري سرپر و خامه سفيد صبحانه ٢٠٠گرم و شير دو ليوان وگرنه و زعفران و خيلي خيلي كم هل


نشاسته و شير و شكر و ما بقي مواد رو داخل يك قابلمه ميريزيم روي شعله قرار ميديم تا كاملا غليظ بشه چيزي شبيه به ماست ميخواييم به اين انسجام برسه بعدش كه اماده شد و به غلظت رسيد شعله رو خاموش ميكنم و ميريم سراغ مرحله ي بعدي اونم اضافه كردن خامه به موادمون و بعدميگذاريم كنار


اما براي تهيه ي شربت نياز داريم به سه پيمانه شكر و يك پيمانه اب كمي زعفران دم كرده و نوك قاشق اب ليموزين مواد رو روي شعله ميگذاريم حدود هفت تا ده دقيقه بجوشه خاموش ميكنيم تا سر بشه


حالا خمير باقلوا رو چند لايه و با ماليدن كره بهش اماده ميكنيم از فيلينگ داخلش ميگذاريم اون رو ميپيچيم و برش ميزنيم و داخل فر روي كاغذ روغني قرار ميديم در دماي ١٨٠تا زماني كه تغيير رنگش رو مشاهده كنيد بعد خارج ميكنيد روش شربت غليظ رو اضافه ميكنيد و روش رو با مغز و پودر پسته تزيين ميكنيد و نوش جان ميكنيد.

منبع: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا