دسته‌بندی نشده

روش تهیه انواع دلمه در رنگ های زیبا

روش تهیه انواع دلمه در رنگ های زیبا

روش تهیه انواع دلمه در رنگ های زیبا

موادلازم:

2عددبادجان، 2عددگوجه، 1عددفلفل، 1عددسیب، 1عددپیاز،
150گرم گوشت چرخ شده، لپه پخته 1/4ل، برنج نیم پز 1/3 ل،

رب 1ق غ، نمک وفلفل سیاه وزردچوبه ودارچینبه مقدارلازم

(این میزان در حد معمول هست اگر مثل عکس زیادتر خواستین باید چند برابر کرد.)

طرزتهیه:

پیازسرخ کرده بعداز طلایی شدن گوشت تفت داده ورب اضافه کرده به همراه ادویه جات سپس لپه وبرنج راریخته مایه راهم زده کنارگذاشته روغن این مواد خیلی کم باشد

قبلا بادمجانها پوست گرفته درون آن راخالی کرده نمک زده اب تلخی ان گرفته شه بعدآنها شسته وآب آنها با دستمال تمیز گرفته درون فلفل وگوجه وسیب خالی کرده ودرون انها راازموادپرمیکنیم

وسربامجانها حلقه آن راکمی کوچک کرده که داخل خودش جابگیردوبا خلال ازقسمت بیرون سررا وصل به بدنه میکنیم که موقع سرخ کردن در نیایدوانها را

درون ظرف کوچک تا نیمه روغن میریزیم داغ شد فقط بادمجانها رو سرخ میکنیم، مواد درون بادمجان وسیب وگوجه همه خرد نگینی کرده ته ظرفی که میخواهیم غذا رادرون ان طبخ کنیم ریخته

روش تهیه انواع دلمه در رنگ های زیبا

فلفل راگذاشته بادمجان سرخ شده وسیب درظرف گذاشته با حرارت کم زیر فلفل باشد تا مواد زیرآن آب بیاندازدحدود ده الی یکربع به همین صورت باشدبعد گوجه ها راگذاشته سعی کنیم زمان پخت این غذا ظرف ثابت نباشد مرتب بچرخانیم تا گوجه ها چون ظریف هست باز نشود

نا گفته نمانداز روغن که بادمجان سرخ کردیم چند قاشقی روی سس ها ریخته حرارت زیراین غذاخیلی کم روی شله پخش کن باشد آب جوش نصف لیوان یا کمترریخته نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا