دسته‌بندی نشده

روش تهیه آبگوشت به و گردو، غذای محبوب اراکی ها

طرز تهیه آبگوشت گردو و به

با نزدیک شدن به فصل پاییز و شروع فصل سرما توصیه می شود که از تهیه انواع آبگوشت های محلی غافل نشوید. گردو و به هر دو تقریبا در فصل پاییز به وفور یافت می شوند .

بِه یکی از خوراکی های است که با آمدنش می توان استفاده های فراوان از آن برد. از بِه علاوه بر مربا می توان خورش و آبگوشت نیز تهیه کرد. البته باید توجه داشته باشید طعم آبگوشتی که با استفاده از میوه به تهیه می شود با غذاهای دیگر متفاوت است و طعمی تقریبا شیرین رو به ملس دارد.

اما با این حال با اضافه کردن مواد افزودنی دیگر می توانید تا حدودی طعم آن را به مزاج خود تغییر دهید. آبگوشت را با نام های دیگری همچون شوربا یا دیزی یا پیتی می توان یکی از غذاهای سنتی ایران معرفی کرد. آبگوشت به جهت زمان زیادی که برای پخت آن لازم است خاص جوامع شهری و روستایی است و میراث مدنیت گذشته است.

طرز تهیه آبگوشت گردو و به

طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی

اهمیت آبگوشت تنها به سفره خانواده‌های ایرانی خلاصه نمی‌شود بلکه این غذا از جمله خوراک‌های آیینی ایرانیان محسوب می‌شود. آبگوشت در قدیم در ظرفی به نام دیزی تهیه می شده است. دیزی ظرفی است که آبگوشت را در آن می‌پزند. هرچند با ورود انواع دیگ و قابلمه استفاده از دیزی برای پخت آبگوشت کمتر شده است، اما به هر حال هنوز هم بسیاری از افراد آبگوشت واقعی را آبگوشتی می‌دانند که در دیزی پخته شده باشد.

استفاده از دیزی از آنجا برای پخت آبگوشت اهمیت دارد که با استفاده از این ظرف مواد به آرامی در مدت زمان زیاد پخته می‌شوند و به این ترتیب غذا عطر و طعم ویژه‌ای می‌یابد و به اصطلاح جا می‌افتد. از انواع دیگر آبگوشت می توان به : آبگوشت به ، آبگوشت زابلی(قاتق) ، آبگوشت بوقلمون و آبگوشت لیمو عمانی اشاره کرد.

مواد لازم :

پیاز کوچک : 1 عدد
به متوسط : 1 عدد
گوشت ماهیچه آبگوشتی : 500 گرم
لوبیا سفید : 3 پیمانه
مغز گردوی کوبیده : 5 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت گردو و به

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا پیاز را به چهار قسمت تقسیم می کنیم.

حتماً بخوانید:

گام 2 گوشت استخوان دار را همراه با پیاز و حبوبات و مقداری آب ، روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.
گام 3 پس از 2 ساعت ، زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی و گردو را اضافه می کنیم.
گام 4 در آخر به را با پوست خرد کرده و به آبگوشت اضافه می کنیم.

طرز تهیه آبگوشت گردو و به

گام 5 نمک را هم در آخر و پس از آن که گوشت نرم شد به مواد اضافه می کنیم.
گام 6 قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مواد خوب با هم مخلوط شود و غذا جا بیفتد. حدود 3 الی 4 ساعت زمان می برد.
گام 7 پس از آنکه تمامی مواد پخت ، غذا آماده سرو است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا