دسته‌بندی نشده

رسپی بادمجان قالبی

بادمجان قالبی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

بادمجان قالبی

بادمجان قالبی

قالب این غذا با بادمجان هست.ولی مواد میانی میتونه متفاوت باشه.مم این غذا رو چند مدل درست میکنم ا


مواد لازم:

(برای این قالب) بادمجان قلمی 4 عدد،

برنج یک پیمانه،

قارچ صد گرم،

گوجه فرنگی دوعدد،

فیله مرغ 4 عدد(یا گوشت چرخکرده)،

پیازچه دو عدد،

فلفل دلمه ای یک چهارم یک عدد، نمک،

فلفل،

زعفران،

روغن به میزان لازم


طرز تهیه:

بادمجان ها را شسته ، یا پوست نازک از درازا برش زده و کمی نمک زده و بعد از یک ساعت سرخ میکنیم. بهتر است با قلم مو دو طرف بادمجان را چرب کرده و در ماهیتابه قرار داده و با شعله کم سرخ کنید تا روغن کمتر حذف کند ، سپس روی دستمال قرار داده تا روغن اضافی آن کشیده شود.

فیله مرغ را خرد کرده با قارچ و پیازچه و فلفل دلمه کمی سرخ میکنیم و گوجه فرنگی را اضافه میکنیم.

برنج را با یک پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا آب آن کشیده شود و به سایر مواد اضافه میکنیم. نمک و فلفل و زعفران میزنیم. بادمجان ها را مطابق فیلم درون قالب چیده، مواد میانی را افزوده، با اضافی بادمجان ها روی مواد را پوشانده و در فر قرار میدهیم.به درجه حرارت 125 و مدت 45 دقیقه تا برنج دم بکشد.


میتوان به جای مواد درون قالب از ترکیب:پاستا، گوشت چرخکرده، قارچ، فلفل دلمه و پنیر پیتزا استفاده کرد .ویا از مواد دلمه بادمجان، که همگی طعم خوبی دارند

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا