دسته‌بندی نشده

دلایل شل شدن و شکل نگرفتن خامه قنادی

چرا خامه قنادی شل میشه و وا میره؟

۱. گرم و چرب بودن ظرف و پره ی همزن

بهتر است ظرف و پره را کاملا بشورید تا اصلا بافت چربی روی آن نباشد.
ظرف خامه بهتر است از جنس شیشه ای ، فلزی و یا چینی باشد.

چرا خامه قنادی شل میشه و وا میره؟

اگر ظرف پلاستیکی باشد ، چربی رو به خود گرفته و خامه خوب فرم نمی گیرد و چربی روی آن پاک نمی شود.

۲. اگر خامه خیلی سرد باشد یا خیلی گرم در فرم‌گرفتن به مشکل میخورد

خامه را قبل از مصرف از فریزر بیرون آورده و داخل یخچال بگذارید تا به آرامی یخ آن باز شود و زمانی که دور خامه آب شد و وسطش کمی یخ بود آماده ی فرم دادن هست ، در این مرحله نباید خامه گرم و آبکی بشه پس زمان دقیق فرم دادن رو باید پیدا کنید قبل و بعد از این زمان خامه خوب فرم نمی گیرد.

منبع : ترفندهای خانه داری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا