دستهبندی نشده
دلایل شل شدن و شکل نگرفتن خامه قنادی
چرا خامه قنادی شل میشه و وا میره؟
۱. گرم و چرب بودن ظرف و پره ی همزن
بهتر است ظرف و پره را کاملا بشورید تا اصلا بافت چربی روی آن نباشد.
ظرف خامه بهتر است از جنس شیشه ای ، فلزی و یا چینی باشد.
اگر ظرف پلاستیکی باشد ، چربی رو به خود گرفته و خامه خوب فرم نمی گیرد و چربی روی آن پاک نمی شود.
۲. اگر خامه خیلی سرد باشد یا خیلی گرم در فرمگرفتن به مشکل میخورد
خامه را قبل از مصرف از فریزر بیرون آورده و داخل یخچال بگذارید تا به آرامی یخ آن باز شود و زمانی که دور خامه آب شد و وسطش کمی یخ بود آماده ی فرم دادن هست ، در این مرحله نباید خامه گرم و آبکی بشه پس زمان دقیق فرم دادن رو باید پیدا کنید قبل و بعد از این زمان خامه خوب فرم نمی گیرد.
منبع : ترفندهای خانه داری