دسته‌بندی نشده

دستور پخت رول سوخاری با نان لواش

رول سوخاری با نان لواش

رول سوخاری با نان لواش را می توان با سس کچاپ، سس مایونز یا سس باربیکیو سرو کرد. این غذا برای کودکان نیز بسیار مناسب است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نان لواش 2 عدد
ژامبون 150 گرم
پنیر ورقه ای 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

رول سوخاری با نان لواش

طرز تهیه رول سوخاری با نان لواش

نان لواش ها را به اندازه دلخواه برش بزنید.
ژامبون و پنیر ورقه ای را روی نان لواش ها قرار دهید.
نان لواش ها را به صورت رول بپیچید.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با یک چنگال خوب هم بزنید.
آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
رول های نان را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند.
رول های سوخاری را در یک تابه با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
رول های سوخاری را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
رول های سوخاری را داغ سرو کنید.

نوشته های مشابه

پوستر رول سوخاری با نان لواش

نکات تکمیلی جهت تهیه رول سوخاری با نان لواش

می توانید از مواد دیگری مانند کالباس، سوسیس، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و … نیز در تهیه رول سوخاری استفاده کنید.
برای اینکه رول های سوخاری تردتر شوند، می توانید آن ها را دو بار در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
می توانید رول های سوخاری را در فر نیز بپزید. برای این کار، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و رول های سوخاری را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا