دسته‌بندی نشده

دستور پخت اوماج حالواسی حلوای مجلسی آذربایجان شرقی

طرز تهیه حلوا اوماج

حلوای اوماج از انواع حلواهای مجلسی آذربایجان شرقی است که در این شهر به این حلوا، اوماج حالواسی نیز گفته می شود و در سرتاسر آذربایجان اغلب این نوع حلوا برای پذیرایی از مهمان ها در مراسم عزاداری و نذری پخته می شود.

در طرز تهیه حلوای اوماج از آرد و روغن و شیر و گلاب و گردو و پودر هل استفاده می شود همچنین برای تهیه شهد این نوع حلوا از شکر و شیره انگور و زعفران دمکرده استفاده می شود.

حلوا از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که با روش های مختلفی تهیه می شود. حلوای آرد گندم، حلوای آرد برنج و حلوای شیره انگور از انواع روش های مختلف برای پخت حلوا هستند و اگر شما به تهیه حلواهای مختلف علاقه مند هستید بهتر است یکی از این روش ها را برای پختن حلوا انتخاب کنید.

طرز تهیه حلوا اوماج/طرز تهیه اوماج حالواسی

مواد لازم برای تهیه حلوای اوماج:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • روغن: ۳/۴ پیمانه
  • شیر: ۱ لیوان
  • آبپاش خالی: یک عدد
  • گلاب: ۱/۲ استکان
  • گردوی نیم کوب شده (اختیاری): به مقدار لازم
  • عرق هل و یا پودر هل (اختیاری): به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه شهد حلوا اوماج:

  • آب: به مقدار کم
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • شیره انگور یا دوشاب: ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دمکرده: به مقدار لازم

دستور پخت حلوا اوماج:

برای تهیه حلوای اوماج ابتدا آرد را درون سینی بریزید و با کمک آب پاش شیر را روی آرد بپاشید و با چنگال سطح آرد را هم بزنید تا آرد به شکل گلوله های ریز (خمیر اوماج) درآید.

سپس سینی را در مکانی مناسب قرار دهید تا آرد خشک شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه حلوای اوماج شکر و زعفران و آب و شیره انگور غلیظ را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شربت مخصوص حلوا کمی بجوشد.

سپس گلاب و عرق هل را به شربت حلوا اضافه کنید. توجه داشته باشید می توانید آب و شکر را از دستور تهیه حلوای اوماج حذف کنید و فقط از شیره انگور برای طرز تهیه حلوای اوماج استفاده کنید.

بعد از اینکه اوماج ها خشک شدند آن ها را درون غذاساز بریزید تا دانه های اوماج یکدست و ریز شوند. روغن را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود.

اوماج ها را درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم شعله گاز اوماج ها را هم بزنید تا سرخ شوند. توجه داشته باشید که اوماج ها را باید تا حدی سرخ کنید که رنگ آن ها به صورت کامل عوض شود.

بعد از عوض شدن رنگ اوماج شربت را به حلوا بیفزایید و حلوای اوماج را هم بزنید تا شربت به خورد آن برود سپس گردوی نیم کوب شده را در این مرحله از دستور تهیه حلوای اوماج به آن اضافه کنید و حلوا را هم بزنید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید.

حلوای اوماج در این مرحله آماده سرو است می توانید آن را درون ظرفی مناسب برای بریزید تا خنک شود سپس این حلوا خوشمزه را به کمک روش های تزیین حلوا به زیبایی تزیین کنید.

حلوا بوتیکی؛ ۴ روش جهت تهیه حلوا بوتیکی مجلسی

طرز تهیه ۱۰ مدل حلوا خوشمزه و مجلسی + عکس

طرز تهیه حلوا با آرد نان سنگک + فوت و فن درست کردن حلوا

طرز تهیه ی حلوای مقوی با شیره ی انگور

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا