دستهبندی نشده
دستور تهیه خورش ماست به سبک هندی
طرز تهیه خورش ماست به سبک هندی
یکی از کارهایی که میشه انجام داد تا آشپزی کردن برامون جالب تر و حتی هیجان انگیز بشه امتحان طعم های جدیده. برای این منظور با دلگرم همراه شوید.
دستور پخت خورش ماست هندی خوشمزه
مواد لازم برای پخت خورش ماست هندی
- مرغ پاک کرده 1 عدد(در حدود 5/1 کیلوگرم)
- ماست کیسه آب گرفته 1کیلوگرم
- پیاز سرخ کرده 2قاشق سوپخوری
- گشنیز 250گرم
- زیره نیمه کوب 2/1 قاشق غذاخوری
- سیر 3 تا 4 پر
- زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
- روغن 100 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورش ماست هندی
- مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، میشوئیم و ریز خرد میکنیم.
- سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمیسرخ مینمائیم و آن را در ظرف مرغ میریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمیآب جوش حل مینماییم .
- نصف آن را در مرغ میریزیم. به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،میگذاریم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج میکنیم،کمیکه سرد شد،آن را قطعه قطعه میکنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون میآوریم.
- مرغ را دوباره در ظرف میریزیم و حرارت را کاملا ملایم مینماییم
- ماست را با بقیه زعفران و کمینمک مخلوط کرده، هم میزنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ میریزیم و هم میزنیم.
- باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد کافی است فقط ماست داغ شود در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن میبرد و خورش آب انداخته، به صورت دلخواه در نمیآید.
- در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمیآب اضافه مینماییم.
- این خورش را میتوانیم با گوشت تهیه کنیم. در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است.
- البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.
لذت آشپزی با دلگرم :
آموزش روش پخت خورش باقالا ( باقالا قاتق) غذای سنتی شمالی
آموزش تهیه ی خورش کدو سبز با مرغ یک شام سبک
خورش «بادام زمینی» یادگار سفره های اصیل ایرانی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی