دسته‌بندی نشده

دستور تهیه اگ ناگ نوشیدنی بی نظیر کانادایی

دستور تهیه اسموتی اگ ناگ

در هنگام سرو کردن این نوشیدنی خوش طعم آن را با دارچین و یا جوز هندی تزیین می‌کنند. اگ ناگ را ممکن است به عنوان چاشنی در کنار غذا یا نوشیدنی‌هایی مثل قهوه و چای قرار دهند. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه ی اگ ناگ _ نوشیدنی بی مثل

مواد لازم برای تهیه‌ی اگ ناگ

  • ۴ پیمانه شیر
  • ۵ دانه میخک کامل
  • ½ قاشق چای خوری وانیل تازه
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱۲ زرده تخم مرغ
  • ۱ ½ پیمانه شکر
  • ۴ پیمانه خامه کم کالری
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ½ قاشق چای خوری جوزهندی

طرز تهیه‌ی اگ ناگ

  1. برای تهیه‌ی اگ ناگ، اول شیر و میخک را به همراه نصف قاشق چای خوری وانیل تازه و دارچین، در یک ماهی تابه که از پیش، داغ کرده‌‎اید، می‌ریزیم.
  2. سپس به مدت پنج دقیقه فرصت می‌ دهیم تا مخلوط با شیر به آرامی جوش بیاید.
  3. حال در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ ها و شکر را می‎ ریزیم و آنقدر هم می‌ زنیم تا پفکی شود. سپس مخلوط شیر را به آرامی داخل تخم مرغ‌ها ریخته و همان طور که آن را می‌ ریزیم، هم می‌ زنیم تا کاملا ترکیب شود. سپس ترکیب را روی شعله‌ ی کم، به مدت سه دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد و غلیظ شود.
  4. مراقب باشید این مواد، جوش نیایند و قل نزنند. اکنون دانه‌های درسته میخک را از داخل آن در بیاورید و اجازه دهید یک ساعت بماند تا سرد شود.
  5. حال خامه و دو قاشق عصاره وانیل و جوز را در آن مخلوط کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده‌ی خوردن شود.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه شربت خاکشیر + خواص و موارد استفاده خاکشیر

آموزش تهیه ی کامبوچا نوشیدنی بی نظیر و فواید آن برای سلامتی

۵ نوشیدنی فصل سرما مخصوص سرماخوردگی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا