دسته‌بندی نشده

خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه

طرز تهیه خورشت پسته کوهی (ونوشک)

خورش ونوشک یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به کرمانشاه می‌باشد. این خورش محلی به دلیل وجود پسته کوهی ( ونوشک ) علاوه بر این که طعم و عطر بسیار خوبی دارد خواص زیادی برای بدن نیز دارد. با دلگرم همراه شوید .

خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه

طرز تهیه خورش ونوشک کرمانشاهی مجلسی

مواد لازم جهت تهیه خورش ونوشک

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • ونوشک ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • زعفران دم کرده به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش ونوشک

  1. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.
  2. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.
  3. پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید سپس تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با زردچوبه و فلفل یکدست شود.
  4. در همین حین گوشت خورشتی را به صورت قیمه ای ( مانند خورشت قیمه ) خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

خورش تره – روش پخت خورش تره گیلانی

خورش عدس – دستور پخت خورش عدس با گوشت

طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا