دسته‌بندی نشده

خوراک پای اسفناج

پای اسفناج

مواد لازم پای اسفناج :

خمیر پای 1 عدد

اسفناج – 3 فنجان

قارچ – 12-14 عدد

پنیر بز – 1 بسته

نمک – 1 قاشق چای خوری

فلفل – 1 قاشق چای خوری

تخم مرغ – 2 عدد

سس سفید – 4/3 فنجان

طرز تهیه پای اسفناج :

پای اسفناج

پای اسفناج

پای اسفناج

پای اسفناج

پای اسفناج

پای اسفناج

پای اسفناج

در این مرحله لازم است روی خمیر را با لوبیا پر کنید تا خمیر بالا نیاید. خمیر را به این صورت برای 10-15 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس بیرون بیاورید لوبیا ها را خالی کنید و دوباره برای 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رویش طلایی شود.

پای اسفناج

پای اسفناج

پای اسفناج

پای اسفناج

پای اسفناج

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا