دستهبندی نشده
خوراک پای اسفناج
مواد لازم پای اسفناج :
خمیر پای 1 عدد
اسفناج – 3 فنجان
قارچ – 12-14 عدد
پنیر بز – 1 بسته
نمک – 1 قاشق چای خوری
فلفل – 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ – 2 عدد
سس سفید – 4/3 فنجان
طرز تهیه پای اسفناج :
در این مرحله لازم است روی خمیر را با لوبیا پر کنید تا خمیر بالا نیاید. خمیر را به این صورت برای 10-15 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس بیرون بیاورید لوبیا ها را خالی کنید و دوباره برای 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا رویش طلایی شود.