دسته‌بندی نشده

جالب ترین رژیم لاغری : رژیم با کیک و شیرینی های رژیمی

بیسکویت رژیمی : چه بیسکویتی برای لاغری خوب است؟

دلگرم : آیا بیسکویت‌های سبوس‌دار واقعا رژیمی است؟ اینها سوالاتی است که این روزها اغلب خانواده‌هایی که بچه مدرسه‌ای دارند از کارشناسان و متخصصان علوم غذایی می‌پرسند.

مگر می شود در کنار ظرفمان باشند و بتوانیم وسوسه ی خوردنشان را از سر بیرون کنیم؟ اصلا مگر ساخته نمی شوند که ما آنها را ببلعیم و نوش جان کنیم، پس چرا اینقدر باید جلو خودمان را بگیریم!

بیسکویت سبوس‌دار، رژیمی نیست!؟

اگر شما هم مثل من بارها با این صحنه روبه رو شده اید حتما برایتان این سوال پیش آمده که آیا می شود شیرینی خورد و به کالری و اضافه وزن فکر نکرد؟! آیا تابحال از شیرینی رژیمی استفاده کرده اید؟ طعم کیک و شیرینی های رژیمی را چشیده اید؟

نوشته های مشابه

از فواید محصولات رژیمی با خبر هستید یا سال ها در خواب غفلت بوده اید!! در این مقاله به فواید شیرینی جات رژیمی اشاره می کنیم و در انتها به دستور پخت شیرینی نارگیلی رژیمی و کوکی های رژیمی اشاره می کنیم. همراه ما باشید.

چرا شیرینی های عادی ضرر دارند؟

  • شیرینی های بازاری عموماً به دلیل داشتن شکر و قند فراوان و چربی هایی که شاید خیلی با یک وعده غذایی سالم جور در نمی آید مضر شناخته شده اند.
  • میزان بالای چربی در شیرینی های معمولی و پر چرب ابتدا برای افرادی که ناراحتی های قلب و عروقی دارند آزار دهنده است سپس کابوسی است برای افرادی که به دنبال تناسب اندام و وعده های غذایی سالم اند.
  • قند زیاد شیرینی هم اول برای افراد دیابتی نگران کننده است و متاسفانه باید از برنامه های غذایی آنها کاملا حذف بشوند و این فقط برای سلامتی آنهاست زیرا نمی توانیم همزمان سلامتی و شیرینی های پر قند و پر چرب را با هم داشته باشیم.

جالب ترین رژیم لاغری : رژیم با کیک و شیرینی های رژیمی

آیا باید شیرینی را از وعده های غذایی حذف کرد؟

شیرینی بخور ولی شیرینی رژیمی

شیرینی جات رژیمی اساسا تمام مواد اولیه شان سالم و تنظیم شده است به طوری که از قندهای کم کالری و رژیمی یا بدون قند استفاده می شود و همچنین برای پرهیز از چربی های اشباع از روغن های گیاهی با میزان کنترل شده در این شیرینی ها استفاده می شود.

جالب ترین رژیم لاغری؛ رژیم با کیک و شیرینی های رژیمی

در میان انواع روش های لاغری که از سختی های نخوردن غذاها و خوراکی های خوشمزه گرفته تا فشارهای زیاد به بدن با ورزش و خوردن قرص ها و خوراکی های کم کالری که بزور سعی در کاهش اشتها دارند؛

یکی از روش های رایج که جزو آسان ترین روش ها برای کنترل وزن و افزایش توان جسمی و دریافت میزان انرژی مناسب برای فعالیت های روزانه است روش رژیم لاغری به نام رژیم با کیک و شیرینی های رژیمی و کم کالری است.

چرا شیرینی های رژیمی انتخاب مناسبی هستند؟

این رژیم به چند دلیل میتوان انتخاب مناسبی برای تمام اعضای خانواده باشد.

1. اول اینکه شیرینی های کم کالری یا محصولات رژیمی از مواد اولیه مناسب و با کیفیتی تهیه می شوند که مصرف روزانه و طولانی مدت هیچ اثر منفی روی بدن نخواهد گذاشت.

2. دوم اینکه شیرینی جات رژیمی میتواند به عنوان انتخاب عالی برای بیسکوئیت های صبحانه، عصرانه های عالی و حتی جایگزین قابل قبولی برای ناهار باشند.

  • در موقع ناهار یا شام هنگامی که برای مدت طولانی گرسنه بوده باشیم بدن به شدت به مواد غذایی احتیاج پیدا می کند و میزان جذب بسیار بالاتر می رود.
  • از این جهت مهم ترین کار برای داشتن ی رژیم سالم و خوب این است که بتوانیم وعده های اصلی خوراکی خود یعنی صبحانه، ناهار و شام را کنترل کنیم.
  • این شیرینی جات رژیمی میتوانند با کالری و قند و چربیِ کنترل شده به اندازه ی کافی سیر کننده باشند و حتی مواد لازم بدن مانند پروتئین یا کربوهیدرات را به بدن برسانند و به جای سنگین کردن وعده غذایی، با حجم مناسب هر وعده مواد لازمه را با طعم و مزه ی بسیار خوبی به بدن تغذیه کنند.
  • شما کافیست به تعداد لازم برای چند وعده در روز از مدل های متنوع کیک و شیرینی های رژیمی با طعم های مختلف را تهیه و آماده داشته باشید.
  • در هر روز یک وعده غذای عادی مصرف کنید و سایر وعده ها را با محصولات رژیمی که هر کدام طعم و مزه ی مختلف و همچنین مواد اولیه ی متفاوت دارند تامین کنید.
  • این نوع رژیم کمک میکند منابع معدنی متنوع و لازمه ی روز خود را به خوبی دریافت کنید.

2 دستور آشپزی برای پخت شیرینی رژیمی در خانه

حال به چند روش آسان برای دست یافتن به کیک و شیرینی های رژیمی و ساده می پردازیم:

1.شیرینی نارگیلی رژیمی ؛ جایگزین عالی برای میان وعده و صبحانه

مثال اول یک شیرینی خانگی است که با مواد اولیه ساده و کم هزینه آماده می شود. یک گزینه ی سالم خوشمزه که بدون روغن تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی رژیمی

  • سفیده تخم مرغ : 3 عدد
  • پودر قند : 150 گرم
  • پودر نارگیل : 120 گرم
  • آرد گندم : یک قاشق غذاخوری
  • وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر پسته برای تزیین به دلخواه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی رژیمی

  1. بعد از تهیه مواد اولیه برای شروع سفیده تخم مرغ را جدا کنید و با همزن برقی به قدری هم بزنید تا پف کرده و یکدست شود. توجه کنید که به هیچ عنوان نباید زرده و سفیده تخم مرغ با هم ترکیب شوند.
  2. سپس پودر شکر رژیمی را کم کم اضافه نموده و هم میزنیم تا کشدار شود، بعد از آن آرد را اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا یکدست شود.
  3. سپس وانیل و پودر نارگیل را اضافه نموده و به صورت دستی هم می زنیم تا مواد اولیه شیرینی نارگیلی رژیمی ما آماده شود.
  4. سینی فر خود را با کاغذ روغنی آماده کنید و مایه شیرینی را روی آن بریزید. فر را روی درجه 160 تا 180 درجه (بستگی به فر شما دارد که چقدر داغ می شود) قرار دهید و سینی شیرینی ها را بگذارید داخل فر.
  5. حدود 10 الی 12 دقیقه داخل فر بماند تا زمانی که روی شیرینی ها طلایی شود و عطر شیرینی ها درآمده باشد.
  6. سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینی ها حدود 5 دقیقه ی دیگر داخل فر بمانند و بعد میتواند از فر خارج کنید.

بیشتر بخوانید :

۲ نوع کیک و شیرینی بدون استفاده از شکر برای دیابتی ها

بیسکویت جو : بیسکویت رژیمی جو بدون قند

طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر

2.کوکی های رژیمی

مواد لازم:

  • 2 موز بزرگ و رسیده
  • 3/4 فنجان جو جو سریع

مواد افزودنی اختیاری:

  • 4 قاشق غذاخوری آرد بادام زمینی یا هر کره کره
  • 1/4 فنجان چیپس شکلاتی (از نیمه شیرین، تیره یا مینیاتوری استفاده میکنم)
  • 1-2 قاشق چای خوری عسل (با توجه به طعم و مزه خود را تنظیم کنید)
  • 1/4 فنجان نعناع کاکائو
  • 1/4 فنجان Nutella یا هر گونه شکلات فندق
  • 1/4 فنجان کره بادام زمینی
  • 1/3 فنجان خرد شده آجیل انتخابی (بادام زمینی، بادام، گردو)
  • 1/3 فنجان میوه های خشک
  • 1-2 قاشق چای خوری پودر وانیل
  • نارگیل خرد شده 1/4 فنجان

طرز تهیه کوکی های رژیمی

  1. فر را روشن و روی دمای 175 درجه تنظیم کنید.
  2. موز ها را خرد کنید و مواد افزودنی دلخواه خود را در یک کاسه بزرگ بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
  3. با آماده شدن خمیر در این لحظه می توانید شکلات و مغز های خوراکی مثل بادام زمینی را هم به خمیر اضافه کنید.
  4. مواد ما آماده شده پس سینی خود را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید و خمیر را با فاصله از هم روی سینی بریزید و بعد کار تمام است.
  5. شیرینی های شما با 15 الی 20 دقیقه ماندن در فر در نهایت آماده اند و با رنگ قهوه ای شکلاتی و طعم و عطرش صبح، ظهر یا نیمه شب شما را می سازد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا