دسته‌بندی نشده

ته چين كشمش و لپه سمنان

Imageمواد لازم :
لپه 200 گرم
كشمش 1.5 فنجان
گوشت مرغ 1200 گرم
زعفران 0.25 فنجان
روغن 0.5 فنجان
ماست ساده پر چرب 1 فنجان
زرده تخم مرغ 3 عدد
برنج 5 فنجان
پياز 1 عدد
زردچوبه قدري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه:
زعفران آبگرفته باشد , ماست كيسه اي يا آب رفته باشد .
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم مي زنيم برنج را با زعفران زياد مي پزيم و كمي از آن را در مواد ماست مي ريزيم مواد ته چين نبايد شل باشد , كف قابلمه روغن ريخته و با مواد ته چين كف قابلمه را مي پوشانيم و با پشت قاشق كمي فشار مي دهيم تا سفت شد

سپس كشمش را كيم سرخ مي كنيم و لپه پخته شده را با پياز سرخ شده مخلوط مي كنيم مرغ را تكه تكه كرده و لابه لاي برنج مي ريزيم و دم مي گذاريم
نكته : برنج كمي زنده برداشته شود تا خمير نشود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا