دسته‌بندی نشده

تمام سوپ هایی که میتوانید با جو درست کنید!

سوپ جو یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین سوپ ها به خصوص در فصل سرما و زمستان است،به همین علت ما انواع مختلف تهیه سوپ جو و آموزش آن را برای خوانندگان عزیز مجله دلگرم جمع آور کرده ایم:

سوپ جو با شیر(سوپ جو با سس سفید)

انواع سوپ جو

انواع سوپ جو

مواد لازم:

جو یک پیمانه

آب گوشت یا مرغ ۵ پیمانه

هویج یک عدد رنده شده یا خرد شده

خامه یک دوم پیمانه

شیر ۲ پیمانه

نمک، فلفل به میزان لازم

جعفری کمی، خرد شده

طرز تهیه:

* جو را از قبل خیس کرده، حدود دو ساعت با ۸ پیمانه آب بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود.

* آب گوشت یا مرغ را با هویج و جو مخلوط کرده، حدود نیم ساعت دیگر بپزید.

* سپس شیر گرم کرده را به آن اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا سوپ جا بیفتد.

* نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

* در انتها سوپ را با خامه مخلوط کرده، همراه با کمی جعفری سرو کنید.

سوپ جو رژیمی

انواع سوپ جو

جو پرک 1/2 لیوان .

سینه مرغ 1 عدد .

هویج 2 عدد .

پیاز 1 عدد .

سیر 2 حبه

کرفس خرد شده 1/2 لیوان .

برگ کرفس خرد شده مقداری .

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : داخل قابلمه 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ خرد شده ، جو پرک ، پیاز خرد شده و سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از 1 ساعت هویج خرد شده ، کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه ماست میل کنید.

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید ، در صورتی که در طول پخت آب سوپ کم شد میتوانید مقداری آب جوش به سوپ اضافه کنید ، در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سوپ اضافه کنید.

سوپ جو با قارچ

انواع سوپ جو

موادلازم:
جو پرک =۱ لیوان

قارچ خرد شده= ۲ لیوان

هویج= ۳ عدد

شیر= ۲ لیوان

سیر= ۳ حبه

سینه مرغ =۱ عدد

خامه ۵= قاشق غذاخوری

کره =۲ قاشق غذاخوری

شوید.نمک.فلفل مقدار لازم

طرزتهیه:
درون قابلمه ای ۵ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان ۲-۳ ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.

پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ – ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ).

پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.

نکته ها : اگر میخواهید همانند تصویر سوپ یکدست باشد میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند.

بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ در صورت تمایل ۱ قاشق شوید خشک را همزمان با شیر اضافه کنید ، شیر باید داغ باشد تا سوپ شما بریده بریده نشود.

سوپ جو با کرفس

انواع سوپ جو

مواد لازم:

مرغ: یک چهارم سینه یا بال و گردن

پیاز: یه دونه کوچیک

سیر: دو سه حبه (اختیاری)

کرفس: دو ، سه شاخه

سیب زمینی: یه دونه متوسط

جو پوست کنده: یه پیمونه

رشته سوپی

زرشک

جعفری یا برگ کرفس

رب گوجه

نمک و فلفل

طرز پخت:

آسون وسریع و تنبلانه ست!! جو رو قبلش خیس داده بودم… مرغ رو طبق معمول اول با آب و در باز و شعله بالا می ذاریم روی حرارت..کف روش رو می گیریم…بعد حرارتش رو کم می کنیم و سیر خرد شده و پیاز نگینی رو با جو و چوب دارچین میریزیم توش….رب هم میزنیم… درش هم بستیم دیگه!

سیب زمینی و کرفس رو هم نگینی خرد میکنیم .. مرغ که پخت بیرون میاریم و ریش ریش میکنیم….سبزیجات خرد شده رو میریزیم توی دیگ … بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد که سبزیجات و جو پختن مرغ ریش شده رو هم برمیگردونیم توی دیگ..چوب دارچین رو هم خارج میکنیم

نمک و فلفل رو هم میزون میکنیم.. برگ های خود کرفس رو خیلی کم توش میریزیم..می تونیم جعفری بریزیم.. رشته خرد شده رو هم اضافه میکنیم و وقتی یک ربع گذشت زرشک شسته شده رو هم توش میریزیم و دو سه دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم

می کشیم تو ظرف

سیر ریختن اختیاریه

می تونین موقع سرو آبلیمو یا آب نارنج تازه هم توش بریزین

سوپ جو با گوجه فرنگی

انواع سوپ جو

موادلازم:
1/3 فنجان پیاز خرد وسرخ شده

1/2 دسته گشنیز تازه، خرد شده

1/2 سینه مرغ درشت خرد وسرخ شده

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 فنجان جودوسریا پرک

5 عدد گوجه فرنگی رنده ویا ریزخرد شده

1 حبه سیر خرد وسرخ شده شده

4 فنجان آب، جوش

1 قاشق چای خوری نمک

1 قاشق چای خوری زردچوبه

طرز تهیه:
روغن زیتون را در ظرفی بریزید وروی حرارت قرارداده جو را در تابه بریزید وتفت دهید. پیاز، سیروسینه مرغ را به تابه اضافه ونمک رابا گوجه فرنگی زردچوبه به ترکیب اضافه وهم بزنید.سپس آبجوش رابا سبزی اضافه وگذاشته تا به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت پخته وجا بیافتد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا